Fradi-edző: Nekem már nincs húsz évem elérni a BL-t

2023. június 18. 18:18

Sztanyiszlav Csercseszov mindent megtesz annak érdekében, hogy felpörgesse játékosait az edzésen.

2023. június 18. 18:18
null

A Fradi csapata a Facebookon tett közzé egy videót, amelyben a vezetőedző, Sztanyiszlav Csercseszov motivációs beszédet tart focistáinak. A videóból jól látszik, hogy a szakember mindent megtesz annak érdekében, hogy felpörgesse játékosait az edzésen – szúrta ki az NSO.

Az FTC hétfőn 17.30-kor az NK Rogaska ellen játssza az első barátságos felkészülési mérkőzését. A mérkőzés előtt Csercseszov megosztott néhány gondolatot.

Nekünk kell eldönteni, mit szeretnénk. A holnapi nem egy barátságos összecsapás lesz, hanem egy tesztmérkőzés.

– szögezte le  az orosz vezetőedző.

Természetesen a legnagyobb megmérettetés, a Bajnokok Ligája sem maradhatott ki Csercseszov motivációs beszédéből. a BL-re rátérve így fogalmazott: „Emlékezzetek! Tavaly öt percen múlt és kiestünk a BL-ből. Idén minden pillanat számít, nincs több időnk. A második évemben a Bajnokok Ligájában kell szerepelnünk! Nektek talán még van húsz évetek, hogy ezt elérjétek,

Nyitókép: MTI / Illyés Tibor

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ildikó99
2023. június 18. 22:39
Kiváncsi leszek az új csapatra .
brekker
2023. június 18. 20:41
Rebrovnál meg védekezőfoci, és folyamatos bérkántálás volt. Negyed óráig se lehetett nézni, mert úgy érezte az ember, hogy valamiféle okkult feketemisén van, valamiféle kataton önhipnózis kényszerű résztvevője.
brekker
2023. június 18. 20:33
Azért kell orosz edző, mert ő le meri baszni a folyton vásárolt feketéket. Kubatov a gombhoz varrja a kabátot, mint amikor beletette a feketét a klubszínek közé.
Hangillat
2023. június 18. 19:22
Ha kell, szurkoláson túl kátrányozok is neki!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!