Irány a Bundesliga? – elengedi Szalai Attilát a Fenerbachce

2023. július 21. 16:25

A török egyesület hivatalos közleménye szerint a hátvéd engedélyt kapott, hogy egyeztessen az iránta érdeklődő klubokkal egy esetleges átigazolásról. Szalai karrierjének következő állomása egy Bundesliga-csapat lehet.

2023. július 21. 16:25
Isztambul, 2021. december 22.
Szalai Attila, a Fenerbahce játékosa a Besiktas ellen a török elsõ osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott 2021. december 19-i mérkõzésen az isztambuli Sukru Saracoglu Stadionban.
MTI/EPA/Sedat Suna

 Hivatalos közleményt adott ki Szalai Attila klubja, a Fenerbahce, amelyben tudatják, a magyar válogatott hátvéd engedélyt kapott, hogy egyeztessen az őt szerződtetni kívánó egyesületekkel – olvsható az M4 sport cikkében. A német sajtó szerint bár korábban biztosnak tűnt, hogy a játékos az Union Berlinhez csatlakozik, a fővárosi klub már nem versenyez érte. Ezzel együtt is nagy a valószínűsége, hogy Szalai Németországba igazol, ugyanis a hírek szerint névrokona, Szalai Ádám egykori klubja, a Hoffenheim, és Sallai Roland csapata, a Freiburg is szeretné szerződtetni.

A Fener közleménye:

A német Sky Sports újságírója Florian Plettenberg úgy tudja, a török klub szinte mindenben megegyezett a Bundesligában az előző idényben tizenkettedik helyen végzett Hoffenheimmel. Információja szerint a klub vezetőedzője, Alexander Rosen a védelem vezéreként játszatná Szalai Attilát, aki nyitott az átigazolásra. A pletykák szerint a török és a német egyesült közötti tárgyalások az utolsó szakaszban vannak, és a Hoffenheim bónuszokkal együtt 15 millió eurót fizet a magyar válogatott labdarúgó játékjogáért.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Búvár Kund
2023. július 21. 19:16
12 millió euro ellenében megy Hoffenheimbe. Sok sikert!
gyaloggos
2023. július 21. 19:07
A HOFFENHEIM nagyon jól dönt, ha tényleg nyélbe ütik az üzletet!
Bitrex®
2023. július 21. 18:42
Tegyétek már a sok focis cikket egy külön rovatba, aztán akit érdekel, az nyissa meg! Lassan minden második hír fociról, focisták transzferjéről szól.
Töki
2023. július 21. 17:41
1 nagyon jó helyre menjen, ahol játszik is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!