Megjegyzést tett Messire, kirúgta Beckham a kapusát

2023. augusztus 09. 09:28

„Személy szerint úgy gondolom, ez a klub nem áll készen Messi érkezésére” – fogalmazott korábban Nick Marsman.

2023. augusztus 09. 09:28

Korábban a Mandiner írt róla, hogy az Inter Miamiba igazoló Lionel Messi Amerikában is brillírozik. Azonban nemcsak az argentin klasszis miatt hangos a tengerentúli futballélet: David Beckham, a klub résztulajdonosa kirúgta a Miami kapusát, mert korábban azt mondta, a csapat nem áll készen Messi érkezésére.

„Személy szerint úgy gondolom, ez a klub nem áll készen Messi érkezésére. Van egy ideiglenes stadionunk, az emberek csak sétálhatnak a pályán, nincsenek kapuk. Mi is biztonság nélkül indulunk a stadionba. Szerintem nincsenek készen Messi érkezésére”fogalmazott Nick Marsman az ESPN-nek.

A 32 éves hálóőrrel szerződést bontottak, szabadon igazolható.

Nyitókép: CHANDAN KHANNA / AFP

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Temeráf
2023. augusztus 09. 12:41
Vélemény diktatúra!
iimre
2023. augusztus 09. 12:17
"„Személy szerint úgy gondolom, ez a klub nem áll készen Messi érkezésére. Van egy ideiglenes stadionunk, az emberek csak sétálhatnak a pályán, nincsenek kapuk. Mi is biztonság nélkül indulunk a stadionba. Szerintem nincsenek készen Messi érkezésére” – fogalmazott Nick Marsman az ESPN-nek. A 32 éves hálóőrrel szerződést bontottak…" ••• Pedig csak Messi biztonságáért aggódott…
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!