Lenyűgözi Szoboszlai a liverpooliakat (Videó)

2023. szeptember 26. 06:56

Futótűzként terjed egy felvétel a magyar klasszisról, ami megmutatja, miért közönségkedvenc Angliában is.

2023. szeptember 26. 06:56

A Szoboszlai Dominikkal felálló Liverpool 3-1-re legyőzte a West Ham Unitedot az Anfielden, a Premier League 6. fordulójában. Az Origo most arról ír, hogy a magyar válogatott csapatkapitánya a hatodik bajnoki mérkőzését is végigjátszotta az angoloknál, 

a szurkolók és a szakértők pedig egyöntetűen „el vannak ájulva attól, hogy micsoda intenzitással futballozik”.

Hozzáteszik: a 22 éves középpályás a West Ham elleni is csapata egyik legjobbja volt. Az interneten terjed egy videó, amelyen látható, hogy Szoboszlai 

a találkozó 81. percében, 3-1-es vezetésnél is olyan intenzitással támadja le, majd szereli bravúrosan az olasz válogatott Emersont, mintha az első percekben járnánk

Hiába, a Liverpool edzője, Jürgen Klopp már az Aston Villa elleni meccs után megmondta: Szoboszlai Dominik olyan, mint egy gép, aki taktikailag okos, de a játék mocskos részében is kiemelkedő. A videó kiváló bizonyíték erre. Íme:

Nyitókép: MTI/EPA/ADAM VAUGHAN

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
komor
2023. szeptember 27. 14:08
Úgy tűnik savanyú a szőlő liberálbolsi körökben... :)
Zokni
2023. szeptember 26. 11:32
Remélem a sportoló nem tud erről a napi gittrágásról, amire egyetlen magyarázat, hogy Orbán Viktor - eme (és a legtöbb) sajtóorgánum életben tartója - nem tudta világbajnoki címig hajtani a magyar válogatottat. Akkor legalább ő... (A sportbulvárban persze helye van, azért kapja a nagy manit. De a politikai bulvárban, azért már túlzás.)
need-info
2023. szeptember 26. 10:30
Vágjuk fel a vöröshagymát apróra, a marhahúst pedig kockákra. Hevítsük fel a sertészsírt egy hőálló edényben, majd dinszteljük meg rajta a hagymát, és dobjuk rá a húst. Ha mindenhol kifehéredett, ízesítsük sóval és a pirospaprikával. Keverjük 1-2 percig, majd öntsük fel vízzel, adjuk hozzá a köménymagot és ízlés szerint borsot, majd fedő nélkül főzzük alacsony lángon 2-3 órán keresztül, folyamatosan ellenőrizve, hogy elfőtt-e alóla a víz, ha igen, ilyenkor felváltva adjunk hozzá vörösbort és vízet, majd keverjük meg. Mikor már majdnem megpuhult a hús, adjuk hozzá a kockákra vágott paradicsomot és paprikát, és a zúzott fokhagymát. Főzzük addig, míg a zöldségek és a hús is teljesen puha lesz, vegyük le a tűzről, majd melegen tálaljuk a pörköltet.
powerage
2023. szeptember 26. 10:19
"Futótűzként terjed egy felvétel" 3600 lájk, 45 válasz. Én értem, hogy nem bírjátok ki, hogy naponta legalább ötször ne szopjátok le az éppen aktuális világklasszis szupersztár sportolóistenkirályt, de ez inkább már csak röhejes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!