Nagyképű, tiszteletlen szerbekről beszélt a magyar válogatott középpályása

2023. október 15. 14:45

„Láttuk, hogyan jöttek ide nagy arccal, aztán hazamentek nulla ponttal” – nyilatkozta a Fehérvár labdarúgója.

2023. október 15. 14:45
null

A magyar labdarúgó-válogatott szerbek elleni 2–1-es sikere után Kalmár Zsolt nyilatkozott a Nemzeti Sportnak. A Fehérvár labdarúgója a mérkőzés 63. percében állt be, majd  lefújás után piros lapot kapott a játékvezetőtől, miután összeszólalkozott a szerbek kapusával, Vanja Milinkovics-Szaviccsal. Kalmár úgy érezte, a játékvezető csak kipécézte a mérkőzésen, szerinte az eset nem volt olyan súlyos, amiért megérdemelte volna a második sárga lapját. Kalmár a szerb játékosok hozzáállásáról is kifejtette a véleményét:

Nem tudom, mit kell tennünk ahhoz, hogy az ilyen csapatok tiszteljenek minket. 

Ez bennünk volt: láttuk, miket nyilatkoztak, hogyan jöttek ide nagy arccal, aztán hazamentek nulla ponttal.” Kalmár Zsolt elmondta azt is: eltiltása ellenére ott szeretne lenni a csapattal Litvániában, és a lelátón szurkolná ki a magyar csapat sorozatban harmadik Eb-részvételét.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2023. október 15. 19:23
Hosszútávú,stabil minőségi teljesítménnyel lehet tiszteletet kivívni.Gondolom hogy azért maguk még nem tartanak ott kedves Kalmár Úr.A magabiztosság és a nagyképűség közötti határ régi dilemma.Az Ön ezzel kapcsolatos megítélése nem mérvadó, erősen szubjektív.A sértett "hörcsög" mentalitás különösen irritálóan hat,vagy legalább is jobb körökben nem vall intelligens focistára.Fejlődhet szép csendben is,higgye el van hová.
bodosoldier-2
2023. október 15. 16:34
Sok buzi libsi!Most Kalmárt szidjátok ,mert nyertünk.Ha kikaptunk volna lenne nagy örömködés és nem foglalkoznátok erzzel.Ezt is beszopőtátok higagyúak.
Phm045
2023. október 15. 16:27
Lehet itt sajnálkozni, hibáztatni stb......... Kalmár, te fasz!!!!!!!! Ez a válogatott már nem az, amiben a magadfajtának helye van!!!! Ez a játék egy csapatjáték! Következésképp első a csapat, a te személyes sérelmed huszadrendű. Az első sárgád nem volt jogos! Nem a te tiszted ott a bíróval (partjelzővel) szemben igazsagot tenni. Aki ráadásul francia aki arra vár, hogy végre csináljunk má valamit...... Szóval a jogorvoslat a szakvezetés feladata. Azzal, hogy vevő voltál a szerb köcsög kapus provokaciójára, megint az önző énedet minősíti. A hülye is látta, hogy a buzi provokál, de viszont te sem vagy okosabb, sőt hülyébb. Ha ezek után Rossi Mester beenged a csapatba, akkor csókolj kezet neki. Szerintem nincs helyed a nemzeti mezben.......
madárinfluencer
2023. október 15. 15:30
Szerintem kár Kalmárnak elmenni ebbe az irányba, hiszen egy nagyon jó, izgalmas meccset láthatnunk, ahol komoly szabálytalanság szinte nem is volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!