Szijjártó Péter: Az EU visszatért egy kommunista elvhez

2023. október 13. 20:21

A külügyminiszter szerint utoljára a kommunisták tették felelőssé a gyerekeket a szüleik vélt vagy valós tetteiért.

2023. október 13. 20:21

Szijjártó Péter Nyikita Mazepin volt Forma-1-es versenyzővel osztott meg közös képet Facebookon, és védelmébe vette az orosz pilótát, akit szankciós listára tett az Európai Unió. A külügyminiszter szerint az EU ezzel visszatért egy kommunista elvhez.

Utoljára ugyanis a kommunisták tették felelőssé a gyerekeket a szüleik vélt vagy valós tetteiért”

 – írja és hozzáteszi, nem véletlen, hogy az európai bíróság immár két ítéletében is kimondta, hogy Nyikita Mazepinnek engedni kell, hogy az EU területén versenyezhessen.

Nyitókép: Szijjártó Péter Facebook-oldala

 

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rigor_mortis
2023. október 16. 17:47
Ja, lásd pl. Dobrev Klárát, akinek állandóan felemlegetik az anyját... :D
Héja
2023. október 16. 09:33
Ezzel nem értek egyet. A szocializáció, a családi közeg, barátok sokat számítanak.
Palatin
2023. október 15. 17:56
Szijjártó az egyetlen külügyminiszter a világon, aki bármely országbeli kollégájával beszélni hajlandó és tud is, méghozzá nagyon korrektül, magas szinten. A külpolitika lényege az egyeztetés, még az ellenfelekkel is. A duzzogás, ami Nyugaton szokás, az egy óvodás primitivség, ami igen sok emberéletbe kerül. Nyugat-Európában a politikai vezetök pünkösdi királyok, akik állandóan amiatt rettegnek, "Jaj, nehogy a koalíciós partner kiugorjon, vagy a média szétcincálja, amit mondtam, mert akkor végem van..." Olyan koalíciók vannak, hogy néha még a kedvenc háziállatokat is be kell venni, hogy meglegyen az 51% Ezért aztán az unióban is úgy szavaznak ezek a gyáva kukacot, hogy a a fösodornak, föleg Amerikának tetsszen. A saját ország érdeke természetesen le van xarva. Ezért tünik Orbán "különcnek", fekete báránynak. Szomorú és kiábrándító, hogy az unióban különcnek kell lenni ahhoz, hogy valaki a saját országát, ezzel Európát is képviselje. Európa érdekei a tagországok összesített érdekei.
Janika50
2023. október 14. 06:43
Miniszter Úr, de jó lenne, ha csak ebben az egy kérdésben lenne posztbolsi. Sajnos mindenben az, a legrosszabb fajtából.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!