A zártkapuk ellenére néhány magyar szurkoló bejutott a szófiai stadionba

2023. november 16. 17:55

Tiszteletjeggyel sikerült a művelet.

2023. november 16. 17:55
null

Hamarosan elkezdődik az év meccse a magyar válogatott számára Szófiában: végülis az eredeti menetrend szerint, a Vaszil Levszki Stadionban lépünk pályára a bolgárok ellen, azonban 20:45 helyett 18:00 a kezdés, és a bolgár szurkolói demonstrációtól való félelem miatt zártkapus a meccs.

Ennek ellenére több száz magyar szurkoló utazott el Bulgáriába, hogy a legrosszabb esetben valamelyik kocsmából szurkolja ki a történelmi kijutást – 1972 óta ugyanis mindig csak pótselejtezőn tudtunk kvalifikálni a kontinensviadalra.

A Nemzeti Sport helyszíni tudósítása szerint azonban néhányaknak sikerült bejutni a Levszki Szófia otthonául szolgáló múltszázadi létesítménybe: a lap Hatvanból és Budapestről érkező drukkerekkel találkozott, mindannyian tiszteletjeggyel érkeztek.

A sorsdöntő összecsapást egyébként lapunk is közvetíti, a mieink a Dibusz – Botka, Lang, Szalai – Nego, Kerkez – Nagy Ádám, Styles - Szoboszlai, Csoboth, Ádám összeállításban fognak kifutni a pályára.

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pernahajder
2023. november 16. 18:02
Arra azért figyeljetek, hogy a bólogató bolgár kurva éppen nemet mond, nehogy baj legyen!
Pandaka pygmaea
2023. november 16. 17:59
Hajrá fiúk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!