Ádám Martin elárulta: ez lehet az előnye a zárt kapus mérkőzésnek

2023. november 09. 13:30

A csatárt a következő két Eb-selejtezőről kérdezték.

2023. november 09. 13:30

A magyar labdarúgó-válogatott már Bulgária vendégeként szeretne kijutni a jövő évi Európa-bajnokságra a csatár Ádám Martin szerint, aki azt mondta: ha ez sikerülne, az lenne pályafutása csúcsa.

A dél-koreai Ulszan Hyundai csapatában légióskodó támadó az M1 aktuális csatornának csütörtökön kiemelte, hétfőtől a válogatott minden tagja azzal a céllal vág neki az összetartásnak, hogy a soron következő két Eb-selejtező közül már az elsőn, a zárt kapus bulgáriai találkozón bebiztosítsák az Eb-részvételüket.

„Természetesen a hiányzókat nehéz pótolni, de elég erős a keretünk és ha valaki valami miatt kiesik, akkor tudjuk helyettesíteni.

Egy csapat vagyunk és csapatként is kell továbbjutnunk, úgyhogy nem hiszem, hogy egyének fognak dönteni”

– fogalmazott a csatár, akinek hétfőn volt a 29. születésnapja.

Hangsúlyozta, sokat dolgozik azért, hogy rendszeresen tagja legyen a válogatott keretnek, Marco Rossi szövetségi kapitánnyal pedig folyamatosan tartja a kapcsolatot, és örül neki, hogy az olasz szakember számít rá.

„Most is beszéltem már vele a kerethirdetés előtt és után is.

Lehet, hogy én már tudom, milyen szerepem lesz a következő két mérkőzésen, de nem árulhatom el, vagy nem akarom elmondani.

Majd meglátjuk” – nyilatkozta Ádám arról, hogy a bulgáriai, valamint a Montenegró ellen a Puskás Arénában sorra kerülő Eb-selejtezőn kezdő lesz-e vagy sem.

A támadó arról is beszélt, „nagy érvágásnak” tartja, hogy a magyar szurkolók nem lehetnek ott Bulgáriában, de a zárt kapus mérkőzés előnyeként fogalmazta meg, hogy a pályán jobban hallják majd egymás hangját.

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
need-info
2023. november 09. 18:24
Remélem most már kijutunk arra a kibaszott EB-re végre, mert ez a pechsorozat, bénázás kissé gáz már...
anegy_
2023. november 09. 17:37
Majd üvöltönk itthon a tv előtt: Ria-ria Hungaria! Hajrá Magyarország, hajrá FIÚÚÚK!
files32
2023. november 09. 16:26
Na ugye, a citrom és a limonádé.
Reszelő Aladár
2023. november 09. 14:53
Kétségtelen, hogy így jobban lehet kommunikálni. A hangulatot pedig majd itthon bepótoljuk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!