Csak kapkodták a fejüket a szurkolók: nyolcgólos őrület a Chelsea és a Man City rangadóján

2023. november 12. 19:58

Mindkét félidő 2–2-es döntetlennel zárult – elképesztő izgalmak a 18 perc hosszabbítást hozó összecsapáson.

2023. november 12. 19:58

Fordulatokban és gólokban gazdag meccs kerekedett a Chelsea és a bajnok Manchester City összecsapásából a Premier League 12. fordulójában. Haaland góljára kettővel válaszoltak a londoniak még az első félidőben, Akanji pedig a hosszabbításban gondoskodott róla, hogy döntetlennel vonuljanak az öltözőbe a csapatok. Anthony Taylor játékvezető a játékrész végén hét percet tett rá a 45-re.

Ezt is ajánljuk a témában

A fordulás után a norvég gólgép, Haaland rögtön betalált, ismét vezetett a címvédő, a Chelsea egyenlítése után azonban jött a hajrában a BL-finálét eldöntő Rodri, aki harmadszor is előnyhöz juttatta a Cityt. Guardiola együttese már készülődött az ünneplésre, amikor a 95. percben Palmer büntetőből ismét egyenlített! A játékvezető a meccs végén 11 percet hosszabbított, így a szurkolók igazán hosszú, tartalmas és sokáig emlékezetes összecsapást kaptak a pénzükért. Chelsea-Manchester City 4-4, a vendégek vezetik a tabellát, a Chelsea a 10. helyen tanyázik.

Fotó: ADRIAN DENNIS/AFP

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dimaggio
2023. november 12. 20:42
Ilyen szinten nagyszerű játék a foci .
akkor ki
2023. november 12. 20:36
Idejön egy fasz, diszlájkol, mert Orbán szereti a focit. Ha alkoholról lesz szó, diszlájkolni fogok, mert szarcsótány szereti az alkoholt. Óriási meccs volt! A Pool a 2.! Pukkadjatok meg libsik! Hajrá Dominik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!