Így érkeztek meg Szoboszlaiék a szófiai stadionba (VIDEÓ)

2023. november 15. 20:08

A Vaszil Levszki Nemzeti Stadion gyepszőnyegét napok óta áztatja az eső.

2023. november 15. 20:08
null

Szerda este pályabejárást tartott a magyar válogatott, miután megérkeztek a bolgár fővárosba. 

A Vaszil Levszki Nemzeti Stadion gyepszőnyegét napok óta eső áztatja, csütörtök este itt játszik majd a magyar csapat Bulgária nemzeti tizenegye ellen. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Szaniszló Róbert / NurPhoto / NurPhoto via AFP

 

 


 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kombinator-0
2023. november 16. 11:34
klikk... beugrik ez: .... "Ezeket már olvasta? Maradjon velünk!" görgetek lefelé, mikor beugrik ez: .......... "Ezeket már olvasta? Maradjon velünk!" nincs klikk, nem görgetek, olvasok, mikor beugrik ez: ....."Ezeket már olvasta? Maradjon velünk!" hát a jó retkes anyátokat!!!!!!!!!!!!!
tutor
2023. november 16. 09:22
Az abszurd abszurdja. 1. Egy nemzeti szövetség a saját csapatát bünteti zártkapuval. Nem tudom, volt e a történelemben ilyen. 2. A sajátjukat kitiltják, rendben. De, hogy az ellenfél szurkolóit is, és ehhez az UEFA asszisztál? Ez már abszurd. 3. Az MLSZ nem tiltakozik, és nem kér kárpótlást a magyar szurkolóknak? Ez több mint abszurd. Ez pofátlanság. 4. Nincs magyar (vagy inkább Magyar) ügyvéd, aki ne hallaná az euro csengését? Nem hoz létre pertársaságot és perli az UEFA-t és a BLSZ-t, és védi meg a szurkolókat? Ez is abszurd.
Zjzj
2023. november 16. 00:20
A sok fejk nyusz utan…. Meglehet az egesz bolgar lejaratas a tranzitdij emeles miatt volt?! 😉
muttikulti
2023. november 16. 00:16
Nyomtam volna egy lájkot ha nem ez a szégyen lenne a képen hanem a magyar válogatott, és a címben is a magyar válogatott szerepelne egy nemzeti címeres meccs apropóján!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!