Röhej: már a sajátjaik is gúnyt űznek a bolgár stadionhelyzetből

2023. november 14. 11:54

Egy falusi pálya is bejelentkezett a csütörtöki bolgár-magyar Eb-selejtezőre. Mint írják: whiskey ugyan nincs, de jó boruk akad.

2023. november 14. 11:54
MILOS, Kerkez; GALABOV, Plamen

Tényleg röhejes, ami a bolgár-magyar labdarúgó Eb-selejtező körül történik. A fejleményeken talán még kacagnánk is, ha nem a magyar válogatott lenne az események passzív kárvallottja. Ha nem a nemzeti csapatunk készülne a teljesen bizonytalanra, és nem magyar szurkolókat fosztanák meg a győzelem, illetve az Eb-re való közvetlen kijutás katartikus sportélményétől.

Ezt is ajánljuk a témában

Mint ismert, a helyszínkereséssel küzdő derék bolgárok Szófia és Plovdiv után a 44 ezres kisvárosban, Kardzsaliban sem tudják, vagy akarják megrendezni a csütörtöki Eb-selejtezőt. A Sportal legfrissebb, Bulgáriából származó hírei szerint van egy újabb jelentkező, egy 500 fős falu, Dolna Gradeshnitsa. Az észak-macedón határhoz közel fekvő település felajánlotta a csapat stadionját a mérkőzés megrendezésére.

Mint írják,

a pálya teljes mértékben megfelel a válogatottjuk színvonalának...

Majd hozzátették: tisztelettel meghívják a szövetség elnökét, Mihailov urat, whiskey ugyan nincs, de van jó kis keratsuda – utaltak a nagyon ritka, bolgár szőlőből készült borra.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2023. november 15. 21:25
Ahány bolgárt ismerek - a téglafejű "apró" tehénen kívül - az mind lelkes nacionalista (a XIX. sz-i értelemben) és imádja Viktort. De a szabadságharcok meg a passzív/polgári ellenállás az valahogy nem megy nekik, pedig elsőként építettek kerítést, a bolgár-török határra.
packó_
2023. november 14. 17:06
Szerintem az egész mögött a jó öreg bolsi, a bolgárgyörgy állhat. DDD
bölcsuhú
2023. november 14. 16:57
Az egész a magyarok elleni pszichológiai hadviselés része volt, nem egyéb! S az UEFA asszisztált hozzá, mivel Ceferin elvtárs is balkáni mint a több érdekelt fél (Bulgária, Szerbia, Montenegró, ő meg horvátországi).
Ekrü
2023. november 14. 15:40
Bezzegbulgária…
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!