Rendkívüli: nézők nélkül, új helyszínen rendezik a magyar válogatott sorsdöntő mérkőzését

2023. november 06. 11:13

A bolgár szövetség annak érdekében döntött így a találkozó előtt tíz nappal, hogy elkerüljön bármilyen nem kívánatos történést, illetve esetleges atrocitást.

2023. november 06. 11:13

Rendkívüli: nézők nélkül, új helyszínen rendezik a magyar válogatott sorsdöntő mérkőzését – számol be az MLSZ.

Mint a szövetség írja, a Bolgár Labdarúgó-szövetség (BFU) azt kezdeményezte, hogy a november 16-i Bulgária–Magyarország Eb-selejtező mérkőzést Szófia helyett Plovdivban rendezhesse meg, az eredetileg meghirdetett – magyar idő szerinti – 20.45 óra helyett 18 órás kezdéssel.

A bolgár rendőrség a találkozó eredeti időpontban, nézők előtti szervezéséhez nem járult hozzá,

az UEFA a rendkívüli körülményekre tekintettel elfogadta a találkozó zárt kapuk mögötti megrendezését. A bolgár szövetség annak érdekében döntött így a találkozó előtt tíz nappal, hogy elkerüljön bármilyen nem kívánatos történést, illetve esetleges atrocitást, ugyanis sajtóhírek szerint a bolgár szurkolók összehangolt tüntetést szerveztek a bolgár szövetséggel szemben a Magyarország elleni Eb-selejtezőre.

Az MLSZ hangsúlyozta, sajnálattal értesült a változásról, és arról tájékoztatja a mérkőzésre jegyet vásárolt szurkolókat, hogy a belépők árát természetesen visszatéríti. A jegytulajdonosokat a szövetség hamarosan e-mailben felkeresi.

 

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gasztronauta
2023. november 08. 14:43
A lefoglalt repülőjegyek és a szállás árát is megtéríti az UEFA? Perelni kellene.
Sztrovacsek
2023. november 06. 20:02
Győzni kell és kész! A profiknak ez a helyzet nem lehet akadály..
KBA98
2023. november 06. 18:55
Értem én, csak a bolgárok mióta számítanak bárhol is?
fatman
2023. november 06. 16:13
szánalmas...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!