Nehéz helyzetbe kerültek a vörös ördögök a BL-ben (VIDEÓ)

2023. november 30. 15:07

Hiába vezetett Isztambulban kétszer is két góllal az angol sztárcsapat, nem jött össze a győzelem.

2023. november 30. 15:07

A Bajnokok Ligája szerdai nyitómeccsén kifejezetten jól kezdett a Manchester United a török Galatasaray otthonában, még 20 perc sem telt, de már kétgólos előnyben volt a háromszoros BL-győztes. A 29. percben azonban az egykori Ajax-csapattárs, Hakim Ziyech megtréfálta a MU kameruni kapusát, André Onanát, aki belépett a sorfal mögé, így a helyére érkező labdát nem tudta védeni.

A második félidőben kísértetiesen hasonló jelenet játszódott le, amikor az angolok már ismét kettővel vezettek. Ziyech lövését ezúttal a hálóba paskolta Onana, újra reményt adva a fanatikus törököknek.

A kameruni portás angliai pályafutása az óriási bravúrok mellett egyelőre a hatalmas bakiktól is hemzseg, témát szolgáltatva ezzel az ellendrukkereknek.

A meccs végül 3–3-as döntetlenre végződött, így borzalmasan nehéz helyzetbe kerültek az angolok az utolsó Bajnokok Ligája-forduló előtt, csak úgy juthatnak tovább, ha legyőzik a csoportelső Bayern Münchent, amíg az FCK és a Galata döntetlenre végez egymással.

Fotó: Erhan Sevenler/Anadolu via AFP

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akkor ki
2023. november 30. 16:38
Nagy lendülettel kezdtek, a törököket sokkolta, na ott baszták el, hogy az első félidőben nem gurítottak nekik négyet, abból nem állnak fel!
hlaci83
2023. november 30. 15:36
"Köszönjük kommentjét! Hozzászólása gyorsabb megjelenítéséhez, kérjük, kattintson a komment frissítése gombra! " - Miért nem spóroljátok meg a programozót és kéritek meg a kommentelőket, hogy PHP és MYSQL parancsokkal küldjék be a hozzászólásokat? (Bár egy tényleges programozót így is megspóroltatok, esetleg haver??) - Telefonon még mindig nagyító kell az űrlap mezőhöz, nem sikerül 1 CSS sort kicserélni????? - Álom kategória, de mikor óhajtjátok visszaállítani a kommentek követhetőségét? Valahogy nincs az embernek kedve visszaböngészni, vajon válaszoltak-e neki? Nagy kérés egy fórumon, mi?
cutcopy
2023. november 30. 15:34
Jegyezzétek már meg, a Vörösok a Liverpool, a Vörös Ördögök a MU..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!