Szervezkednek a bolgár ultrák a csütörtöki Eb-selejtező előtt

2023. november 15. 12:48

Úgy néz ki, hogy nagyon elegük van a Bolgár Labdarúgó Szövetségből.

2023. november 15. 12:48

Kedden hivatalosan is eldőlt, hogy lejátsszák a november 16-i bolgár–magyar Európa-bajnoki selejtezőt. Ráadásul mégis Szófiában lép pályára a magyar válogatott.

Egy, a közösségi oldalra felkerült poszt szerint az ultrák tüntetést szerveznek csütörtök 17 órára a létesítmény elé,

a demonstráció célja pedig az egységes tiltakozás a Bolgár Labdarúgó Szövetség ellen – írja az M4 Sport.

Az ultrák állítólag azt akarják elérni, hogy 2024 elejére rendkívüli kongresszust hívjon össze a szervezet, a BFU vezetősége pedig azonnali hatállyal mondjon le. A felhívás azonban nyíltan kiemeli, hogy a felvonulás nem az erőszakról fog szólni, hiszen a szervezők célja, hogy a tüntetést békés körülmények között tartsák meg.

***

Ezt is ajánljuk a témában

A nyitókép illusztráció. Fotó: MTI, Szigetváry Zsolt

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. november 15. 18:16
Remélem egyetlen szurkolónk sem lesz a környéken. Szolidarítsunk velük távolról, de fogadjuk el, hogy ez nem a mi harcunk és mi ezzel semmit sem nyerhetünk, de sokat kockáztatunk. A novemberi Szófia sem egy olyan élmény, amirét megérné útra kelni. Ha pedig ez a sorsunk, hogy megint zárt kapul előtt jussunk ki az EB-re, akkor fogadjuk el. Vasárnapig lesz idő ünnepelni.
Error404PageNotFound
2023. november 15. 14:13
Igazi kretének ezek a BLSZ-nél. És a következő meccsen mi lesz? Azt is nézők nélkül akarják rendezni? Fordítva ülnek a lovon, nem a szurkolók és a csapat van a szövetségért, hanem fordítva.
Obsitos Technikus
2023. november 15. 14:01
Úgy se rossz, akkor tényleg a bocskorosok miatt marad el.
röviden
2023. november 15. 13:55
Mégse lesz meccs? :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!