Ugye, mi jó barátok vagyunk?! – Szoboszlai és Haaland egymásnak feszülhet a csúcsrangadón (VIDEÓ)

2023. november 23. 12:45

A magyar és a norvég válogatott sztárja Ausztriában barátságot kötött, Manchesterben szomszédok, szombaton pedig újra ellenfelek lesznek a City–Liverpool csata során.

2023. november 23. 12:45

Ennél nagyobb meccsel nem is indulhatna újra a klubélet Angliában: szombaton a Manchester City–Liverpool csúcsrangadóval kezdődik a Premier League 13. fordulója. Az első és a második összecsapása a szakmai szempontokon és a presztízsen túl, két barát találkozása miatt is érdekes lesz: a bajnoki címvédő City gólgépe, Erling Haaland és a Pool magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik még Ausztriában, az RB Salzburgnál töltött időszak során kötött barátságot. Jelenleg szomszédok Manchesterben, de egy időben még közelebb éltek egymáshoz, szobatársak voltak. Összecsaptak már Dortmund–Leipzig és Manchester City–Leipzig meccsen is, most pedig jöhet az első egymás elleni rangadójuk a Premier League-ben.

A salzburgi klubmédiának köszönhetően egy mulatságos videót is őriz a sosem felejtő internet, amelyből többek között az is „kiderül”, melyikük a tehetségesebb, kinek jobb a zenei ízlése, ki a viccesebb, melyikük eszik többet, ki horkol hangosabban és kinek van nagyobb sikere a lányok körében...

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: Youtube-képernyőfotó

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. november 24. 09:01
És az egyik az EB-n is ott lesz.
akkor ki
2023. november 23. 15:25
Nagy meccs lesz. Úgy érzem Szobo nagyot fog játszani és gólt, de minimum gólpaszt fog adni. Ennek ellenére a City erősebb és szerintem megnyerik.
powerage
2023. november 23. 15:00
"egymásnak feszülhet a csúcsrangadón" Továbbra is azt mondom, hogy a mandineres címadó kollegának egyenként kellene kitépkedni az ujjait.
Gullwing
2023. november 23. 14:45
Én a szívemet adtam neked, És az árából vettünk egy labdát, És mi együtt játszottunk éveken át. Ugye, mi jó barátok vagyunk? 🤣🤣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!