„Egy olyan klubban játszik, amely 30 év alatt egyetlen bajnoki címet nyert!” – beszólt Szoboszlai csapattársának a MU legendája a meccs után

2023. december 17. 21:12

Jürgen Kloppnak nagyon fáj az elszalasztott esély: hiába játszott óriási fölényben a Liverpool a Manchester United ellen, a meccs döntetlennel ért véget.

2023. december 17. 21:12

Mint ahogy élő, szöveges közvetítésünkben is olvashatták gól nélküli döntetlent játszott egymással a Szoboszlai Dominikot a kezdőcsapatban foglalkoztató Liverpool és a Manchester United a Premier League 17. fordulójának rangadóján. A két ősi rivális találkozóján végig dominált a hazai együttes, de támadóik nem voltak elég élesek, hiába a statisztikákban szereplő 34 cél felé tartó lövés, ebből csak 8 találta el Onana kapuját, a kameruni hálóőr pedig újabb tökéletes teljesítményt nyújtott – hatodszor hozott le kapott gól nélkül PL-meccset a szezonban.

Ezt is ajánljuk a témában

Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere a Sky Sportsnak értékelte a csapat teljesítményét, alapvetően elégedett volt, egyedül az eredményt sajnálta.

„Sok jó dolgot láttam ma, az egyetlen, ami nem tetszett, az az eredmény. Gólt kellett volna szereznünk. Nagyon tetszett a játék intenzitása, jó volt a letámadásunk,

őszintén szólva nem emlékszem ilyen domináns teljesítményre a Manchester United ellen – még akkor sem, amikor márciusban 7–0-ra nyertünk.

Ma mindent megpróbáltunk, őrült mutatókat produkáltunk! Ennyi lövéssel meccset kellett volna nyernünk. A mi hibánk volt, ez most nagyon fáj, nincs mese, be kell fejeznünk a helyzeteket!” – tette hozzá a liverpooli menedzser.

Szájkarate a rangadó után

A Vörösök csapatkapitánya, a holland Virgil van Dijk úgy érezte, csak az egyik csapat próbált nyerni – ez a megjegyzés pedig feldühítette a korábbi manchesteri középpályást, Roy Keane-t, aki arrogánsnak nevezte a védőt.

„Roppant frusztráló, hogy minden tekintetben fölényben voltunk, mégsem tudtunk nyerni. A vendégek csak abban reménykedtek, hogy egy kontrát végig tudnak vinni. A végén ők elégedettek lehetnek az egy ponttal, mi pedig csalódottak emiatt” – fogalmazott van Dijk.

A Manchester United korábbi csapatkapitánya, Roy Keane ezt meghallva, azonnal reagált a védő szavaira.

„Rengeteg arrogancia árad belőle a Manchester United sértegetésével.

Pedig emlékeznie kellene, hogy egy olyan klubban játszik, amely 30 év alatt egyetlen bajnoki címet nyert!

Játékosként sokszor érkeztem az Anfieldre a Manchester Uniteddel, amikor a Liverpool volt nehéz helyzetben volt, és a hazai gárda örült a döntetlennek. A lényeget az eredményjelző mutatja: a Liverpoolnak voltak helyzetei, de nem használta ki azokat. Ez a liverpooli csapat hibája” – jelentette ki Keane.

Fotó: Paul Ellis/AFP

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Temeráf
2023. december 18. 09:07
M. U. 20x bajnok a Liverpool 19x es. A bajnokok ligája /bek Liverpool 6x,Manchester United 3x nyert hoppá!!! Meg a Liverpool nyert 3 uefa kupát az M. U. egyet!! Tehát kushadj Roy!
Kozmosz
2023. december 18. 01:48
Hol van annak az egy kommentelőnek az írása? Dugdossuk?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!