Kikiáltották új Szoboszlainak, és már meg is szerezte első gólját a BL-ben! (VIDEÓ)

2023. december 12. 19:50

Fejjel volt eredményes a Bajnokok Ligájában a 16 éves Németh Hunor.

2023. december 12. 19:50
null

Gólt lőtt ifjúsági Bajnokok Ligája mérkőzésén az FC Köbenhavn U19-es csapatának magyar légiósa, Németh Hunor, aki ezzel csapata ötödik gólját szerezte meg a meccsen, amelyet 6:0-ra nyertek meg a török Galatasaray ellen. 

Az 58. percben a koppenhágai csapat ötödik gólját a 16 éves Németh Hunor lőtte, fejjel tudott eredményes lenni – számol be a meccsről az Origo

Némethet az EM Sports képviseli, ugyanaz az ügynökség, amely Szoboszlai Dominik képviseletét is ellátja. Szakértők szerint Némethnek minden esélye megvan arra, hogy a Liverpool magyar játékosához hasonló karriert fusson be az elkövetkezendő évek során. 

Sajtóinformációk szerint a Szoboszlait foglalkoztató Liverpool is folyamatosan követi a magyar U17-es válogatott középpályás fejlődését.

Németh Győrben született, de egyéves kora óta Dániában él. Az idei szezonban 17 tétmeccsen eddig négy gólt lőtt az FC Köbenhavn színeiben.

Nyitókép: MLSZ

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko-jobbos
2023. december 13. 10:20
Örülünk minden magyar sikerének, de azért nem értékeljük túl ezt az eredményt. Reméljük, majd a rendes BL-ben is gólt fejel, és magyar válogatott lesz!
Kozmosz
2023. december 13. 00:02
Akik évek óta, Málaga21
Málaga21
2023. december 12. 23:14
"Az 58. percben a koppenhágai csapat ötödik gólját a 16 éves Németh Hunor lőtte, fejjel tudott eredményes lenni" Ezt magyarul úgy mondják, hogy fejelte. Ki a faszomok írják az ilyen cikkeket?
powerage
2023. december 12. 20:11
Hát igen, Szoboszlai már kiöregedőfélben van, a régmúlt embere. Részemről alig várom, hogy megtudjam, milyen karórát hord ez az új, izgalmas tehetség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!