Végre: Gulácsival a kapuban győzött a Lipcse a BL-ben

2023. december 13. 21:16

Hosszú sérülése óta a mai volt az első hazai meccse a magyar válogatott kapusának.

2023. december 13. 21:16
Glasgow, 2022. május 6.
Gulácsi Péter, az RB Leipzig kapusa a labdarúgó Európa-liga Glasgow Rangers - RB Leipzig elõdöntõjének visszavágó mérkõzésén Glasgowban 2022. május 5-én.
MTI/EPA/Robert Perry

A Leipzig 2-1-re nyert otthon a Young Boys ellen szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában. A G csoportban már az utolsó játéknap előtt kialakult a sorrend, a Manchester City mögött 

a lipcseiek másodikként továbbjutottak. 

A német csapat a biztos harmadik – és ezzel a tavaszt az Európa-ligában folytató – svájci együttes ellen begyűjtötte a három pontot, de a vendégeknek volt esélyük a döntetlenre. A mérkőzés három gólja a második félidő elején öt perc lefogása alatt született. A hazai kapuban ott volt Gulácsi Péter, aki tavaly októberben a Celtic Glasgow elleni BL-mérkőzésen térdszalagszakadását szenvedett, és csaknem egy évig nem játszott. Visszatérése óta még csak a kupában védett, idegenben, így a szerdai volt az első hazai meccse.

(MTI)

Nyutókép: MTI/EPA/Robert Perry

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kanmacska
2023. december 13. 22:27
Gulácsi gyógyulásának örülök, amúgy meg leszarom, mit csinál a Lipcse!
Novicsok-5
2023. december 13. 22:02
A Lipcse korábban továbbjutott, nem volt igazi tétje a mérkőzésnek. Az a sérülés nagyon keresztbe tett Gulácsinak. Sajnos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!