„Az Orbán-klub autokrata, intoleráns világnézetet szimbolizál” – a Puskás Akadémia elleni edzőmeccs miatt tüntetnek a Düsseldorf ultrái

2023. július 14. 15:09

A német csapat szurkolói szerint az „Orbán-csapat minden szinten ellentmond a Fortuna Düsseldorf által képviselt értékeknek”.

2023. július 14. 15:09

Javában zajlik a felkészülési időszak a klubfutballban, amelynek részeként július 17-én Fortuna Düsseldorf–Puskás Akadémia edzőmérkőzést rendeznek a felek. Azonban a német ultráknak egyáltalán nem tetszik az ötlet. Mint írják, az „Orbán-csapat minden szinten ellentmond a Fortuna Düsseldorf által képviselt értékeknek” – olvasható a Rheinische Poston.

„Az Orbán Viktor miniszterelnök által alapított klub egy autokrata, antidemokratikus és intoleráns világnézetet szimbolizál.

Ez a klub nem más, mint a korrupció terméke”

– hangoztatják a Düsseldorf ultrái. Hozzátették: felszólítjuk a klub illetékeseit, mondják le a felkészülési mérkőzést ez ellen a klub ellen, akiknek a nevét sem mondjuk ki.

Nyitókép: Elmar Kremser / SVEN SIMON / SVEN SIMON / dpa Picture-Alliance via AFP

 

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Turán
2023. július 18. 11:12
Lealázták a birkacsapatot hála az égnek. Rínak a mandibirkák..😅
Salitis
2023. július 15. 11:40
Németországban már mindenki hülye???!!! Milyen értékei vannak vajon ennek az ultra-bagázsnak? Máshogy buziznak mint a magyarok? (ja, németül) Máshogy isszák a sört? Kretének....
Hangillat
2023. július 14. 23:09
Internáci, globális médium-árja szószedet-terjesztői a világsajtó, így lecsorog a düsseldorfi 'ultrákhoz' is. Őket is a médium-árjákat fenntartók pénz és eszmevilága deformálta ultrákká. 'autokrata, antidemokratikus , intoleráns korrupció' ultraliberális világgyőzködő, egyeduralomra törekvő világbirodalom a sportban is . Világnézeti autokrata Puskás football? Woke-térdelős FC van. Hazugság hozta létre mindkettőt.
Osztap_Bender
2023. július 14. 21:41
No még csak az hiányzik, hogy holmi düsseldorfi trógerek minősítsenek egy magyar csapatot! Most megmutathatná a Puskás akadémia, milyen a magyar virtus. De tartok tőle, hogy nem fogja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!