Klopp Szoboszlai játékáról a Wolverhampton ellen: „Ó, Istenem...”

2023. szeptember 17. 10:44

Fordulatos meccsen végül a Liverpool győzött.

2023. szeptember 17. 10:44
A liverpooli Szoboszlai Dominik megtapsolja a szurkolókat a Wolverhampton Wanderers - Liverpool Premier League mérkőzés után a Molineux-ban, Wolverhamptonban 2023. szeptember 16-án, szombaton.

Azt kell mondanunk, hogy már most is hatalmas befolyást gyakorol a játékunkra – mondta Szoboszlai Dominkról Jürgen Klopp, a Liverpool edzője a Wolverhampton elleni mérkőzést követően. 

Ezt is ajánljuk a témában

„Nem játszott jól az első félidőben. Mindig ott volt a játék sűrűjében, többször labdát veszített és ehhez hasonló dolgokat csinált. Ilyenkor azt gondolod: ó, Istenem.” Majd hozzátette, Szoboszlai a hibák dacára kérte és megjátszotta a labdákat, játékban maradt, valószínűleg ez a legnagyobb erőssége. A második félidőben Jones és Dominik kettősével páros hatos-rendszert játszottunk, ami egy nagyon támadó formáció – folyatta Klopp. 

Nagyon jól teljesítettek, nagyon okosan csinálták mindketten. Jól szervezték a játékot

Szóval így nagyon jó teljesítményre váltott át.

***

Nyitókép: MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Búvár Kund
2023. szeptember 18. 07:22
Csazlakoztam a múlt héten a Liverpool Insta oldalához. Minimum a posztok fele Szoboszlai képével indu. Nagy "őrület" van.
Turán
2023. szeptember 17. 21:39
Jómunkásember. Lenyomott gyorsba jópár hajtós meccset, nem jöhet ki a lépés minden alkalommal. Elég ha minden másodikon a meccs embere..😀
Takagi
2023. szeptember 17. 20:23
Keményen dolgozik a sikerért. Profi.
hannibal2
2023. szeptember 17. 17:54
Meccs után néztem a statisztikáit: noha 22-en voltak a pályán (+cserék) vaami 8-9%-ban volt nála a labda, ez önmagában jelzi a szerepét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!