Mesterhármas: Szoboszlai, Rossi és a magyar válogatott is díjazott az Év Sportolója Gálán

2024. január 08. 22:16

„Reméljük, hogy a 2024-es év még izgalmasabb lesz!” – fogalmazott rövid beszédében Szoboszlai Dominik.

2024. január 08. 22:16

A Mandiner beszámolt róla, hogy Marco Rossit választották az év edzőjének az Év Sportolója Gálán. Azonban nemcsak az olasz kapitány lett díjazott a labdarúgók körében, hanem Szoboszlai Dominik és a magyar válogatott is. Előbbi az év férfi sportolója, utóbbi az év csapata lett.

Ezt is ajánljuk a témában

Marco Rossi lett az év edzője

„Idén még nagyobb támogatást kell nyújtanotok” – jelentette ki a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

Az olasz szakember kifejtette, nem készült arra, hogy ő lesz az év edzője. „Óriási edzőkkel voltam versenyben. Nagyon megérintett, hogy én nyertem.”

„Teljes szívemből köszönöm minden szurkolónak. Idén még nagyobb támogatást kell nyújtanotok” – mondta Marco Rossi. „Hajrá magyarok, csak együtt!” – zárta szavait magyarul a magyar szövetségi kapitány az nso beszámolója alapján.

Szoboszlai Dominik 2020 után ismét az Év férfi sportolója lett. Megemlítette, hogy 2023-ban megnyerte a Német Kupát, majd leigazolta őt a Liverpool, de

az évének a fénypontja mégis a válogatottal való menetelés volt.”

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
manitowoc
2024. január 09. 15:41
Steppenwolf 2024. január 09. 06:25 "veretlenül, zsinórban harmadszor" (jutott ki az EB-re a fociválogatott). A tények kedvéért hozzá kell tenni, hogy CSAK AZT KÖVETŐEN volt képes az EB-re kijutni a fociválogatott, hogy a résztvevők számát 2016-tól 24-re (huszonnégyre) növelte az UEFA (kezdetben volt 4, majd 8, aztán 16 is). Most ugye, az a "nagy diadal", hogy a 24-be közvetlenül és nem pótselejtezővel jutottak be (mint a két korábbi EB-n). A "veretlenül" pedig nem olyan nagy szám, mert a csoportban nálunk gyengébb, ill. sokkal gyengébb csapatok voltak.
levig79
2024. január 09. 07:38
Azt gondolom, megérdemelt mindhárom díj. A csapat díjat azért érdemelték meg, mert csont nélkül jutottak ki. A vízilabdások nyáron bizonyíthatnak, ha aranyat hoznak, nekik ítélném a díjat, még ha a focicsapat tovább is jut az Eb csoportkörből. Rossi mester nem kérdés számomra, férfi egyéniben Szobo pedig kimagaslik.
powerage
2024. január 09. 07:16
Nem értem a morgást. Ki más legyen az év férfi sportolója, mint nemzetünk kis bice-bócája, akit a külföldi sajtó is rendszeresen becsületes közepes értékelésekkel jutalmaz? Talán tudtok jobbat? És ha tudtok is, nem számít, hiszen Szoboszlai ugyanúgy NER-pozitív személyiség, mint mondjuk Csepregi vagy Győzike, remélem a rákayfilip nemsokára kislemezt is készít velük. Meg különben is, ez csak egy focista, nincs akkora haszna, mint mondjuk egy kukásnak vagy hidegburkolónak. Hadd örüljön.
akkor ki
2024. január 09. 06:05
A labdarúgás a legnagyobb nézőszámot biztosító sportág a Földön. Ezáltal nagy üzlet is van benne. Ne csodálkozzunk már ezen! Egy fodrász, körmös egy kozmetikus mikor ad számlát?!!! Soha napján kiskedden! Kussban gyarapodnak az árnyékban, csak az a pár száz kuncsaft tud róluk, azok is kussban vannak! Mit adnak ezek a GDP-hez a kurva életbe már!??? A labdarúgók piszok sok pénzt keresnek, de egy nemzetet képviselnek! Egy országot tesznek ismerté! Puskás körül forgott a világ anno, nem a bakács téri figaró körül! Kit érdekel egy egy úszó, kardos, rúdugró???!!! Nincs akkora profit értéke, mint egy kiváló profi focistának, mint Dominiknek, a Válogatottnak és Rossi mesternek!!!! Nem értem miért kell ezen felháborodni, hogy a focisták nyernek?!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!