A Bayern München szeretné leigazolni Szoboszlai egyik legfontosabb csapattársát

2024. február 28. 20:47

A bajorok most már nem csak a Liverpool kiszemeltjét, Xabi Alonsót, hanem a vörösök kulcsjátékosát is szeretnék megszerezni.

2024. február 28. 20:47
Andrew Robertson is looking to beat Malo Gusto during the Carabao Cup Final between Chelsea and Liverpool at Wembley Stadium in London, on February 25, 2024. (Photo by MI News/NurPhoto) (Photo by MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP)

Újabb történettel bővült a a Liverpool és a Bayern München vetélkedése, ugyanis az Index híre szerint a bajorok amellett, hogy a nyáron távozó Thomas Tuchel helyére az angol egyesületnél Jürgen Klopp pótlására kiszemelt Xabi Alonsót ültetnék, már 

a Mersey-parti klub egyik alapemberét is szeretnék megszerezni. 

Mivel a müncheni klub védőjátékosa, Alphonso Davies úgy tűnik, megegyezett a Real Madriddal, és csak az a kérdés, hogy mikor csatlakozik a királyiakhoz, valakivel pótolniuk kell. 

Ezt is ajánljuk a témában

A Bayern vezetése az Index szerint e célra Andrew Robertsont, a Liverpool bal oldali védőjét tartja a legalkalmasabbnak, és nagyon szeretnék leszerződtetni. A skót labdarúgó-válogatott csapatkapitánya Jürgen Klopp egyik nagy felfedezettje, 2017-ben szerződtettte a Hull City együttesétől a Liverpool, mindössze 8 millió euróért, és gyorsan kulcsszereplő lett a német szakember csapatában. 

Robertson 282 tétmérkőzésen szerepelt a Liverpool mezében, és ezeken rúgott 19 gólt, és adott 64 gólpasszt (!) is. 

A 29 éves játékos piaci értéke jelenleg 35 millió euró, és szerződése 2026 nyaráig köti klubjához ezért minden bizonnyal sok pénzbe kerülne a Bayernnek – már amennyiben a Liverpool egyáltalán elengedné. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: NurPhoto via AFP 

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 23:08
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­d­­ö­­g­­­ö­s­ ­­l­­á­­n­y­o­­k­­ ­­v­á­­r­n­­­a­k­­ ­r­­­á­­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­.­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­𝗨­­­𝗡
Tommaso
2024. február 28. 21:39
Bayban a Bayern. Miert nem nevelnek ki klasszisokat? Igaz, mar Beckenbauert is az 1860-tol csakliztak.
billysparks
2024. február 28. 21:03
Robertson...bayern...vicc. Visszalépés lenne. Vegyétek vissza Thiagót.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!