Edzőcsere, belső játszmák terhelik a Fradi jövő heti, görög ellenfelét

2024. február 09. 22:30

Eközben a Ferencváros 5–1-es győzelemmel, Varga Barna pedig mesternégyessel és gólpasszal készül a görög csapat elleni jövő heti európai kupamérkőzésre.

2024. február 09. 22:30
Budapest, 2023. december 14.
A Ferencváros játékosai és szurkolói ünnepelnek, miután a csapat 1-1-es döntetlent játszott a Fiorentina ellen a labdarúgó Konferencia-liga csoportkörének hatodik, utolsó fordulójában játszott mérkőzésen a Groupama Arénában 2023. december 14-én. A Ferencváros második helyen jutott tovább a csoportból. 
MTI/Kovács Tamás

Nem épp a legjobb helyzetben várja a Ferencváros elleni jövő csütörtöki Európai Konferencia Liga mérkőzést az Olimpiakosz Pireusz labdarúgócsapata. A görög klubtól a hét elején távozott a portugál sportigazgató, Pedro Alves. A hírek szerint azért kellett mennie, mert összeveszett a klub vezetőségével. A helyére a Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics egykori csapattársa, a klubot egykor játékosként és portvezetőként is szolgáló szerb Darko Kovacsevics érkezett. 

Ezt is ajánljuk a témában

Pénteken pedig kirúgták Carlos Carvalhalt, a görög csapat edzőjét is. Nem sok ideje volt bizonyítani: mérlege öt győzelem, két döntetlen és négy vereség volt az Olimpiakosszal. A hírek szerint a két eset közt van összefüggés, a Magyar Nemzet szerint Kovacsevics akarta elküldeni az edzőt, aki az előző vezető embere volt, és a helyére Pascal Jensent, Kerkez Milos egykori trénerét szeretné szerződtetni a klubhoz. 

Mi a helyzet a Fradinál?

A Ferencváros eközben egy MTK elleni laza 5–1 es győzelemmel melegített be a mérkőzésre, amelyen a sérüléséből visszatért 

Varga Barnabás 4 gólt szerzett, és adott 1 gólpasszt is, mindezt úgy, hogy a második félidőben szerzett 3 találatához mindössze 3 perc 28 másodpercre volt szüksége!

A Ferencváros–Olimpiakosz Európai Konferencia Liga mérkőzést február 15-én csütörtökön 18:45-től a Mandineren élőben is követhetik majd!

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás 

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2024. február 10. 17:43
"FRADI"
DrPepper
2024. február 10. 10:45
Barna vág egy négyes a görögöknek is.
SzaboGeza
2024. február 09. 22:36
Akkor könnyű lesz, igaz SRÁCOK!!!:)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!