Érik az újabb bombaigazolás? A Manchester United is szerződtetné Kerkez Milost

2024. február 28. 12:15

Árulkodó lehet, hogy a labdarúgó édesapja Instagram-fotóján az MU edzőjével, Erik ten Haggal látható.

2024. február 28. 12:15

Az Origo cikke szerint nyáron nagy lehet a harc a Manchester United és a Chelsea között, ugyanis mindkét klub szeretné szerződtetni a Bournemouth magyar válogatott védőjét, Kerkez Milost. A lap Ben Jacobs brit átigazolási szakértőre hivatkozva azt írja, hogy az utóbbi hetek átigazolásai híreiben Kerkezt a Chelsea mellett már egyre gyakrabban hozzák szóba a Manchester Uniteddel is. Az Origo szerint a magyar labdarúgó-válogatottban 20 éves létére már alapembernek számító balhátvéd tavaly nyár óta az angol Premier League-ben szereplő Bournemouth játékosa, de

a szezonbeli 23 tétmeccsen nyújtott teljesítményével máris felhívta magára a sztárcsapatok figyelmét.

Bár jelenleg a 11. helyezett Chelsea, sem a 6. Manchester United nincs a csúcson, de éppen ezért keresik azokat a futballistákat, akikbe érdemes befektetni az előrelépésért. Sebastijan Kerkez a minapi Instagram-fotóján az MU edzőjével, Erik ten Haggal látható, ami szintén egy jel lehet arra, hogy komoly az érdeklődés.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:28
🍓 ️ ­­A­­ ­d­­­ö­g­­­ö­­­s­­­ ­l­á­n­y­­­o­k­­­ ­­v­­­á­­r­­­n­­­a­k­­­ ­­r­­­á­d­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­­.­­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­𝗨­𝗡
Töki
2024. február 28. 18:45
Örülnék neki!!!
Reszelő Aladár
2024. február 28. 13:11
Meglátjuk ten Hag meddig lesz edző a Unitedben. De akárhogy is, a pletykák szerint komoly nagytakarítás várhatóa a csapatnál, úgyhogy meglátjuk. Amúgy komoly reményeim vannak, hogy idén egy sikeres EB után lesz pár csapat, aki szeretne tehetséges és alulárazott magyar focistá venni.
pandalala
2024. február 28. 12:28
;-) Kár h nem a City. (Manchester City) Mer' most ők a másodikok. ... Liverpool az eslő!! .. :-) A United ""csak"" a hatodik .............
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!