Kész, itt a vége! Kylian Mbappé távozik a PSG-től, a Real Madrid tárt karokkal várja!

2024. február 16. 10:34

Úgy tűnik, a hosszú hónapok óta tartó ügy végére pont kerül.

2024. február 16. 10:34
Kylian MBAPPÉ

A Mandiner is folymatosan nyomon követte a világklasszis sorsának alakulását, amely Franciaországban országos üggyé dagadt: ezt jól jelzi, hogy a tavalyi nyár elején az államfő, Emmanuel Macron is azért korteskedett, hogy a gallok első számú labdarúgója Párizsban maradjon. 

Ennek ellenére Kylian Mbappé már júniusban azt nyilatkozta az AFP-nek: „A PSG vezetőinek már 2022 nyarán világosan elmondtam, hogy semmilyen körülmények között nem hosszabbítom meg a 2024 nyarán lejáró szerződésemet!” 

Nos, hitelesnek tűnő források szerint Mbappé tartotta magát a fentiekhez, 

és a sorsa a napokban el is dőlt.

A híres olasz transzferguru, Fabrizio Romano értesülése szerint ugyanis a vb-ezüstérmes támadó a napokban hivatalosan is közölte a Paris Saint-Germain vezetőivel, hogy a nyáron valóban nem hosszabbítja meg a lejáró szerződését és tovább áll. 

Ezt is ajánljuk a témában

A hírek szerint a távozás konkrét feltételeiről még nem egyezett meg Kylian Mbappé és a PSG tulajdonosa, Nasszer Al-Kelaifi, de Európa több vezető hírportálja (a brit The Athletic, a francia RMC Sport, vagy éppen a spanyol Marca és AS) is megerősítette ezt az infót.

Ha Kylian Mpabbé nyáron távozik a Párizsból, egyből felmerül a kérdés: melyik sztárklubhoz ír alá? Nos, az előzetes hírek alapján nem vállalunk túl nagy kockázatot azzal, hogy a Real Madrid lesz a befutó. 

Ugyanis Mbappé szerződtetése tulajdonképpen már

azóta terítéken van a madridiaknál, amióta Cristiano Ronaldo 2018 nyarán elhagyta a királyi klubot.

Nem véletlen, hogy a francia világsztár is gyakran emlegeti: szíve szerint csak és kizárólag a Blancókhoz szerződne. Mindezzel tökéletesen összecseng a királyi gárda elnöke, Florentino Pérez kijelentése: „a világ egyik legjobb futballistájának a világ legjobb klubjában a helye!” 

Nyitókép, fotó: MTI/EPA Ian Langsdon

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dunhill67
2024. február 16. 18:14
"Kész, itt a vége!"....akkor már a Real-t sem fogom nézni
iimre
2024. február 16. 11:16
"Bitrex® 2024. február 16. 10:57 Spanyolba olcsóbb a banán." Amivel dobálják, vagy amivel etetik? ;)
Bitrex®
2024. február 16. 10:57
Spanyolba olcsóbb a banán.
Muki46
2024. február 16. 10:38
Miért nem hazájában játszik ez a világklasszis?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!