Megszólalt Tuchel a magyar másodedző és a Bayern sztárja közti incidensről

2024. február 19. 09:29

Jan-Christian Dreesen vezérigazgató is hasonlóképp nyilatkozott, de inkább a játékos pártjára állt.

2024. február 19. 09:29
TUCHEL, Thomas

A Bayern München újabb veresége mindenkit kikészít a csapatban. A Mandiner is megírta, hogy az újabb fiaskót követően – a Bochum ellen 3-2-re kaptak ki a bajorok a hétvégén – Joshua Kimmich és Löw Zsolt másodedző egymás torkának esett. A Bayern lemondta a mérkőzés utáni sajtótájékoztatóját – arra hivatkozva, hogy sok játékmegszakítás miatt a csapat nem érné el a Münchenbe tartó repülőjáratot – Thomas Tuchel ennek ellenére is mondott egy-két szót a helyszíni tudósítóknak a meccsről – írja a Magyar Nemzet.

A tréner kijelentette, nem tartja igazságosnak a mai vereséget, úgy érzi, minden ellenük volt. 

Ha minden igaz, 3,4 volt az xG-értékük, tehát volt négy-öt ziccerük – ha még ötször lejátsszák ezt a meccset, valószínűleg ötször győznek. A játékos és a másodedző összetűzéséről azt mondta, nem történt semmi eget rengető, s tudja, hogy mi történt, de ez nem tartozik a nyilvánosságra. Ilyesmi megesik az öltözőkben, ahol dúlnak az érzelmek, úgyhogy ennek nincs jelentősége, egy-egy vereség után nem meglepőek az ilyen incidensek – közölte Tuchel.

Jan-Christian Dreesen vezérigazgató is hasonlóképp nyilatkozott, de inkább a játékos pártjára állt. Az edző úgy döntött, lecseréli, emiatt Josh valószínűleg elég feldúlt volt. Ez természetes, mivel ő mindig mindent megtesz a győzelemért. Így érthető, hogy feldühödött – állapította meg a vezérigazgató.

Nyitókép: Thomas Tuchel, a Bayern München vezetőedzője szakadó esőben áll a német első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott VfL Bochum-Bayern München mérkőzésen Bochumban 2024. február 18-án. MTI/AP/Martin Meissner


 

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nyégé
2024. február 19. 11:35
Jól játszott, vagy nem?
lististerc
2024. február 19. 10:31 Szerkesztve
Hát igen: egy igazi németet levettek a pályáról. Oliver Kahn még szétrúgta volna a kaput, Schweinsteiger le se ment volna. Csak sajnos van ám afrikai összetartás is, gyerekek...
szintetikus
2024. február 19. 10:24 Szerkesztve
Lőw, ne bántsd a sztárt. Nem lesz fizetés.
Tukacsincsilla
2024. február 19. 09:44
Jan-Christian Dreesen vezérigazgató a játékos pártjára állt. Szval egy edző, hogy jön ahhoz, hogy lecseréli a játékost. Ok, de remélem akkor is így nyilatkozik, amikor valaki kibillenti a valagát a vezérigazgatói székből ....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!