Messiék ellen debütált a korábbi fradista, az argentin alaposan beégette egykori csapattársát (VIDEÓ)

2024. február 28. 10:27

Rögtön kiharcolt egy büntetőt az egykori ferencvárosi támadó.

2024. február 28. 10:27
MESSI, Lionel

Hazai pályán kezdődött az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) a Los Angeles Galaxy együttese számára, amelyben egyből debütált a kezdőcsapatban a belga Genktől szerződtetett korábbi ferencvárosi támadó, Joseph Paintsil. A ghánai 2017-ben az év gólját szerezte Magyarországon a Videoton ellen, és ősszel is feltűnt a Groupama Arénában az Ekl-csoportmeccsen.

Ezt is ajánljuk a témában

Az MLS 1. fordulójában a Galaxy ellenfele a Lionel Messivel és több korábbi barcelonai sztárral felálló Inter Miami volt. Busquets lerántása után Paintsil rögtön a meccs elején kiharcolt egy büntetőt, a labda mögé pedig Riqui Puig állt oda. A 24 éves spanyol támadó Barcelonában nevelkedett, Messivel is éveket töltött egy csapatban, így az argentin úgy ismeri, mint a tenyerét. Ismereteit pedig nem átallotta megosztani amerikai csapattársával, Drake Callender kapussal sem.

Az argentin világbajnok a tizenegyes előtt mutatta a hálóőrnek, hogy hova érkezik majd a lövés. És talán nem lepődik meg senki, igaza lett. Tükörsimán beégette korábbi csapattársát. A memóriája is világbajnok.

A meccsen később vezetéshez jutottak a hazaiak, de Messi a 92. percben egy tanítani való összjáték után egyenlített!

Íme, a jelenet és az 1–1-re végződött mérkőzés összefoglalója!

Fotó: MTI/EPA/Cristobal Herrera Ulashkevich

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:28
🍓 ️ ­A­­­ ­d­­ö­­­g­­­ö­s­­ ­l­­­á­n­­­y­­o­­­k­­­ ­­­v­­á­r­n­­a­­­k­­ ­­r­­­á­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­.­­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­.­𝗙­­𝗨­­­𝗡
Secerror
2024. február 28. 10:49
Hoppá! Mutatjuk! Beégette! Gondolta volna? Én "nem láttam jönni", hogy ez beégetés lett volna, bulvárgéniuszok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!