Telt ház és pokoli hangulat lesz a Ferencváros Olympiakosz elleni mérkőzésén!

2024. február 21. 11:20

Maximálisan teljesül Dejan Sztankovics vágya.

2024. február 21. 11:20
OLYMPIAKOSZ; FERENCVÁROS

Az Európa-konferencialiga nyolcaddöntőjének első mérkőzése után (amelyet egy 83. percben kapott góllal 1–0-ra elvesztett a Fradi) Dejan Sztankovics többek között elmondta: „A találkozó utolsó 20-25 percére elvesztettük a szervezettségünket, azonban így is büszke vagyok a játékosaimra, hiszen 80 százalékban megvalósították az elképzeléseinket. Mindent beleadtak, méltóképpen képviseltük a Ferencvárost!” A magyar bajnok vezetőedzője a visszavágóval kapcsolatban megjegyezte: „A párharc továbbra is nyitott, e hét csütörtökön mi játszunk otthon. Telt ház, 25 ezer néző lesz kinn, 

azt akarom, hogy ordítsanak, pokoli hangulatot teremtsenek!”

Mint ahogy az várható volt, a szurkolók pillanatok alatt elkapkodták a jegyeket, sőt, a hírek szerint akkora volt az érdeklődés, hogy akár a 70 ezres Puskás Arénát is simán megtöltötték volna. 

Fotó: Kubatov Gábor/Facebook

Mindenesetre a Ferencváros elnöke, Kubatov Gábor a Facebook-oldalán és a klub az egyéb hivatalos csatornáin is közölte, valóban telt ház lesz a Groupama Arénában, amely Sztankovics mester előzetes számításainál ugyan kevesebb nézőt jelent, ám 

így is 22 ezer fanatikus szurkoló tud majd igazán pokoli hangulatot teremteni.

Az Európa-konferencialiga nyolcaddöntőjének visszavágója csütörtök este 21.00 órakor kezdődik az Üllői úton. A rangadót a francia Willy Delajot vezeti, érdekesség: az UEFA hivatalos oldalán zajló szavazáson a szurkolók 40 százalék esélyt adnak a Ferencváros, míg 60 százalékot az Olympiakosz továbbjutására. 

Boruljon a papírforma!

Nyitókép: A visszavágón az Olympiakosz fölé kell nőni! Fotó: fradi.hu  

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2024. február 21. 13:56
Hajrá Fradi!!!
Ugandai Bubu
2024. február 21. 12:05
Hajrá Fradi! Black Lives Matter! Waka-waka, eh, eh! This time for Africa!
chief Bromden
2024. február 21. 12:05
Pokoli? Az biztos, főleg ha kapnak 3-4 kontra gólt. :(
Halder_1899
2024. február 21. 11:36
HAJRÁ FRADI !!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!