A fél világ a magyar válogatott szupertehetségét figyeli

2024. március 21. 21:06

Ha továbbra is így teljesít Angliában, sorban állnak majd érte a vevők.

2024. március 21. 21:06
Hungary v Estonia - International Friendly

Fotó: Szaniszló Róbert/NurPhoto via AFP

Lassan egymásnak adják a kilincset a Bournemouth magyar válogatott balhátvédje, Milos Kerkez iránt érdeklődők. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Manchester United is szemet vetett a fiatal tehetségre, a legújabb potenciális vevőjelölt pedig a Chelsea. A londoniaknál kiemelt átigazolási célpontként emlegetik, és bár Fabrizio Romano nemzetközi transzferguru egyelőre hitetlenkedve fogadta a kérők szándékainak komolyságát, azt elismerte, hogy a fiatalnak egyre több csodálója van.

A 20 éves játékos óriási potenciált villantott a Premier League-ben eltöltött féléve alatt, és úgy tűnik, hogy Európában számos klub figyelemmel kíséri a teljesítményét

– állítja az átigazolási hírek szakértője, miközben nyilatkozott a CaughtOffside magazinnak.

Véleménye szerint Kerkez megfelelhet a Chelsea-nek: idén nyáron deklaráltan új balhátvédet keresnek a Kékek, és az utóbbi időben, a jelenlegi tulajdonosok, Todd Boehly és Behdad Eghbali irányítása alatt hajlamosak ilyen profilú fiatal tehetségeket igazolni.

Ezt is ajánljuk a témában

Fabrizio Romano kiemelte, a kontinens számos helyéről figyelemmel követik a magyar balhátvéd játékát, ezért ha továbbra is így fejlődik, sor kerülhet a csapatváltásra.

„Milos Kerkez egy kiváló fiatal tehetség, aki jól teljesít a Bournemouthban, ezért is írnak rengeteget róla az utóbbi időben, hogy a Chelsea és más klubok be akarják cserkészni.

Olaszországban, Németországban és Angliában is rendszeresen követik a teljesítményét, tisztában vannak vele, hogy kiváló tehetség.

Az információim alapján egyelőre nincs konkrétum az ügyben, még a Bournemouth tervei sem egyértelműek Kerkezzel kapcsolatban, hiszen mindössze egy éve szerződtették. Az biztos, hogy Milost egész Európa szemmel tartja és nagyra értékeli” – erősítette meg Romano.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:57
🍓 ️ ­­A­ ­­d­­ö­­g­­ö­­­s­­­ ­­­l­­á­n­­­y­­­o­­k­­­ ­­­v­­­á­r­n­a­­­k­­ ­­­r­­­á­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­­.­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­­­𝗙­𝗨­𝗡
sweetcoetzee
2024. március 22. 00:11
Ez is dr- Trottyos minielnökúr sikere!
gilou-au-clavier
2024. március 21. 21:35
Fél világ, mi? A másik fele már nem is figyel? Hát hogy lehet ez, a magyar már szart ér, hogy csak a fele? LOL Még a mandinerpöce lakói is unják ezt a szart, minden jobbernyik termékből népsportot meg blikkrúzs kacsamagazint kellett csinálni, mert Orbán párttitkár nertárs erre veri ki, egyszerűen balkáni és nevetséges. Focika, nemzkerkonz csöcsös kurvák, Sorosprükszellgyulcsány + nix buzulás. Aztán ennyikeh, parasztok.
RasPutin
2024. március 21. 21:23
Lassan egymásnak adják a kilincset a Bournemouth magyar válogatott balhátvédje, Milos Kerkez iránt érdeklődők. Az éjszakai takarítót gép közelbe engedtétek? Ki az a Milos Kerkez?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!