Dejan Sztankovics elmondta, mit gondol az őt kiállító játékvezetőről

2024. március 11. 12:13

Pikáns találkozás történt a vasárnapi Fehérvár – Ferencváros rangadón.

2024. március 11. 12:13
KARAKÓ Ferenc; Dejan SZTANKOVICS
Vámos Tamás

Nyitókép: Már kibékültek... Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

                                                                                         ***

Az előzmények: a közelmúltban Karakó Ferenc vezette a Debreceni VSC – Ferencváros Magyar Kupa-mérkőzést, amelyen összetűzésbe került az egy szituáció után hevesen reklamáló ferencvárosi vezetőedzővel.

A játékvezető először egy sárga lappal próbálta megnyugtatni a szakembert,

 ám ő tovább hepciáskodott, ezért megkapta második figyelmezetését, sőt a kiállítást követően – miután kézfogást imitált – gúnyosan meg is tapolta a sípost.

Dejan Sztankovicsot két Magyar Kupa-mérkőzésre tiltotta el az MLSZ Fegyelmi Bizottsága, ám mivel az ítélet természetesen nem vonatkozik a bajnoki találkozókra, a zöld-fehérek vezetőedzője Székesfehérváron is a kispadról irányíthatta csapatát. 

A mérkőzést Magyarország első számú futballbírója, Berke Balázs dirigálta (kitűnően), ám a találkozó tartalék-játékvezetője éppen Karakó Ferenc volt, aki éppen a kispadok előtt tevékenykedett, így Sztankovics el sem kerülhette a „nagy találkozást”...

A Fehérvár elleni győztes meccs után a szerb szakember erre is kitért: 

„Bocsánatot kértem tőle, de ő is megértette, hogy feszült voltam. 

A személyiségemhez hozzátartozik, hogy együtt élek a játékkal, ebben semmi személyes nem volt. A bocsánatkéréssel pontot tettem az ügy végére.  Egyébként a fehérvári meccsen is abszolút nemzetközi szintű volt a játékvezetés”. 

 

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:23
🍓 ️ ­­A­ ­d­­­ö­g­ö­­­s­ ­­­l­á­­­n­­­y­­o­­k­­ ­­­v­­­á­r­­n­a­­k­­­ ­r­­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­.­­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­­𝗨­𝗡
Kétes
2024. március 11. 15:27
Karakó (hasonlóan több más játékvezetőhöz) nem védi/védte a játékosokat a sérüléstől. Nem a véletlen és vétlen belemenésektől, hanem a túlzott és agresszív belemenésektől. Samy Mamee (olya, amilyen, lehet szeretni és nem szeretni) de újra kidőlt, mert újra sérülést okoztak neki Debrecenben. A Debrecen taktikája az is volt, hogy alattomos belépőkkel nem engedték a gyors passzokat, ami Fradi egyik fegyvere. Náluk csak a Kecskemét (Belényesi, Vágó, Zeke) a szemetebb és a Puskástól egy-két ember pl.Stronati, aki a cseh válogatott budapesti meccsén is úgy járt-kelt mint egy dúvad. Szóval ezt és különösen S. Mamee sérülését látva húzta fel magát Sztankovics.
zakar zoltán béla
2024. március 11. 13:18
Öntelt, zavart,...TAHÓ! Köpött is!
anegy_
2024. március 11. 12:52
Oké, így is kell cselekedni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!