Dráma a kupadöntő előtt: súlyos sérülés szenvedhetett a Fradi sztárja

2024. március 09. 20:10

Vezéráldozattal járt az elődöntő a zöld-fehéreknek, eltörhetett a rutinos klasszis orra. Kiesett a védekezés oszlopa.

2024. március 09. 20:10
STOLLE, Alicia; TOMORI Zsuzsanna; REISTAD, Henny Ella

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

***

A címvédő Ferencváros lesz a – a Debrecent egyetlen góllal felülmúló – Győr ellenfele a női kézilabda Magyar Kupa vasárnapi döntőjében, miután a második szombati elődöntőben 29-25-re nyert a Mosonmagyaróvár ellen Tatabányán. A Fradi azonban minden bizonnyal elvesztette az egyik kulcsjátékosát, a védekezés vezérét, Tomori Zsuzsannát. A 36 éves, korábbi válogatott kiválóság egy látszólag vétlen esetnél sérült meg az első félidőben, amikor – ahogy az M4Sport felvételén látható – Lancz Barbora ahogy lövésre lendítette karját, könyökével orron találta Tomorit, aki elterült a földön, és nem is tudta folytatni a játékot.

A Ferencváros egyelőre nem adott hírt a játékos állapotáról, ha csodával határos módon nincs törés, Tomori elszántságát ismerve akár pályára is léphet a döntőben...

Vasárnap a tizedik Ferencváros-Győr finálé következik a női Magyar Kupában, az eddigi mérleg hat kisalföldi és három fővárosi siker.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:37
🍓 ️ ­A­­ ­d­­­ö­­g­­ö­­­s­­ ­­l­­­á­n­y­­o­­­k­­­ ­­v­­­á­­­r­n­­a­k­­­ ­­­r­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­.­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­.­­­𝗙­𝗨­­𝗡
bagoly-29
2024. március 10. 19:58
De enélkül is megnyerte a Fradi a Magyar kupát! harmadjára egymásután!
bagoly-29
2024. március 10. 10:21 Szerkesztve
Csak tudnám, hogy a két lüke bíró mit nézett s miért nem nézte vissza az esetet? Igaz, amikor Janurikot fejbe dobták, akkor sem ítéltek semmit sem a tettes ellen.
2024. március 10. 09:32 Szerkesztve
Ilyen alkalmatlan jétékvezetőket évezredek óta nem láttunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!