Ebben Szoboszlai a legjobb – hatalmas dicséretet kapott a magyar válogatott csapatkapitánya

2024. március 21. 22:50

Újabb liverpooli csapattársa áradozik a kiemelkedő technikai tudással rendelkező középpályásunkról.

2024. március 21. 22:50

Fotó: Oli Scarff/AFP

A Liverpoolba a mostani szezon során berobbant Conor Bradley megosztotta, ki a legjobb szabadrúgáslövő játékos a klub jelenlegi keretében. A fiatal jobbhátvéd szerint Trent Alexander-Arnold és Szoboszlai Dominik is nagyon jók a szabadrúgások elvégzésében, de a magyar középpályás valamivel jobb. Bradley úgy látja, a 23 éves játékos olyan szabadrúgásokat végez el, amelyeket korábban Cristiano Ronaldótól láthattunk.

Dom és Trent között vacillálok, de ahogy Dom eltalálja a labdát, olyat még soha nem láttam. A portugál Ronaldo tudta így meglőni a labdát. Szerintem ebben jelenleg Dom a legjobb”

mondta Bradley a Premier League-nek adott interjújában, amikor arról kérdezték, hogy ki a legjobb szabadrúgáslövő a csapatban.

Mint ismert, a nyári átigazolási időszakban a Liverpool eladott két kulcsfontosságú középpályást, Fabinhót és Jordan Hendersont, míg Alex Oxlade-Chamberlain és Naby Keita szerződése lejárta után ingyen távozott a klubtól. Éppen ezért a középpályán teljes átalakításra volt szükség, Jurgen Klopp Alexis Mac Allistert, Ryan Gravenbercht, Wataru Endót és Szoboszlait is szerződtette.

Ezt is ajánljuk a témában

A magyar középpályás hamar felvette a Premier League ritmusát: nem véletlen, hogy Szoboszlait a szaksajtó is remek igazolásnak tartja: három gólt szerzett és két gólpasszt adott a Premier League-ben. További két gólt lőtt a Ligakupában és még kettőt az Európa Ligában.

Az elmúlt évek során lélegzetelállító szabadrúgásokat szerzett liverpooli mezben Trent Alexander-Arnold, aki Szoboszlaival ellentétben inkább a csavarásra törekszik a rögzített helyzeteknél, mintsem erővel küldje kapura a labdát. Az angol szélső a térdsérülését követően a válogatott szünet után várhatóan visszatér, így érdekes lesz majd, hogyan használja Klopp, miután hiányában Bradley nagyszerű teljesítményt nyújtott jobbhátvédként. Sajtóhírek szerint Klopp számára erős a kísértés, hogy a fiatal tehetség folytassa a saját posztján, Trent pedig inkább előrelépjen a középpályára.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:19
🍓 ️ ­­A­­ ­­d­ö­­g­­­ö­­s­ ­­l­­á­­n­­y­o­­k­ ­v­á­­­r­­n­a­k­­­ ­­­r­á­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­.­­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­.­­𝗙­𝗨­­𝗡
2xli
2024. március 22. 00:02
Bradley nem féltékeny Szoboszlaira, mint Mac Allister és Endo. A két középpályás úgy játszik, mintha Dominik a pályán se lenne.
pandalala
2024. március 22. 00:00
Hajrááá, Szobó!! :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!