Kitálalt a Fradi száműzött sztárcsatára: „Ez hülyeség!"

2024. március 19. 12:04

Alekszandar Pesics fegyelmi okok miatt került ki a Fradi labdarúgócsapatának keretéből.

2024. március 19. 12:04
null

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

***

Ahogy arról a Mandineren is beszámoltunk, Pesics fegyelmi okok miatt kikerült a Puskás Akadémia elleni vasárnapi meccs keretéből. A klub a következő tájékoztatást adta az ügy kapcsán:

Alekszandar Pesics fegyelmi vétséget követett el, ezért határozatlan időre kikerült a keretből. Mindig a Ferencváros érdekei a legfontosabbak, azokat egyetlen játékos személyes érdekei sem írhatják felül.”

A csatár hétfőn a szerb Informer.rs-nek nyilatkozott, és azt állította, az esetet csak a média fújta fel. 

Állítom, hogy nem volt semmilyen összetűzés, ez hülyeség. Egyáltalán nem az történt, amit megírtak velem kapcsolatban. Egy kis nézeteltérés alakult ki a Fradi kapusa és köztem egy labda miatt, de ez naponta előfordul valamennyi klub valamennyi öltözőjében, ami teljesen normális jelenség. Ez az igazság, és már nagyon fáradt vagyok az esettel kapcsolatban megjelent téves információk miatt. Szerdáig Belgrádban tartózkodom, három szabadnapunk van, utána csütörtöktől már a szakmai stáb rendelkezésére állok” – nyilatkozta a Fradihoz tavaly nyáron érkezett játékos. 

A Nemzeti Sport viszont arról tájékoztatott, 

hogy információik szerint nem a Dibusszal való ősszetűzés, hanem sorozatos fegyelmezetlenségek miatt száműzték a keretből. A kapussal valóban volt szóváltás az egyik meccsen, de a klub ekkor már meghozta a fentebb említett döntését. 

A Crvena zvezdától érkezett Pesics, aki eddig 29 tétmeccsen 12 gólt és hat gólpasszt jegyez, a döntés megváltoztatásáig nem edzhet az első csapattal. 

 

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:08
🍓 ️ ­­­A­­­ ­d­­­ö­­­g­­­ö­s­ ­­l­á­n­y­­o­­­k­­ ­­v­­­á­­r­n­­a­­k­­­ ­­r­­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­­.­­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­­𝗨­𝗡
Interista
2024. március 19. 14:47
Gyenge játékos. Nem kár érte. Ha még lehet érte pénzt kapni, akkor el kell adni.
zakar zoltán béla
2024. március 19. 13:49
A Puskás elleni meccsen már 3 magyar volt a kezdőcsapatban. TŰRHETETLEN!
zakar zoltán béla
2024. március 19. 13:45
"Fradi"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!