Kölcsön kötény visszajár: Schäfer Andráson gúnyolódott a Dortmund, nem kellett volna (VIDEÓ)

2024. március 07. 15:37

A bebőrözött Schäfer Andráson gúnyolódott a Borussia Dortmund, válaszul két alagútcselt is kitettek a berliniek ugyanarról a meccsről.

2024. március 07. 15:37

Nyitókép: Union Berlin - Facebook

***

A Borussia Dortmund labdarúgócsapata nagy „öngólt” rúgott az interneten, a közösségi oldalain közzétette azt a videót, amin a klub angol focistája, Jadon Sancho ad kötényt a magyar válogatott Schäfer Andrásnak, s hozzáfűzték a felvételhez, hogy ez „kicsit fájhatott”. Ám nem sokkal később csattanós válasz érkezett Berlinből.

„Szia Borussia Dortmund, mi nem akartuk, de te kényszerítesz rá minket” 

– írta TikTok-oldalán az Union Berlin ahhoz a videóhoz, amelyen Schäfer bebőrözött két dortmundit az adott meccsen. 

Mint ismert, a Dortmund nyerte a hétvégi, Union elleni bajnokit, amin Sancho kiosztotta azt a bizonyos kötényt Schäfernek. Nem volt túl ízléses és elegáns a dortmundiaktól kirakni ezt a videót, pláne úgy, hogy a cikizni próbált főszereplő duplán vágott vissza azon a mérkőzésen. A felvétel végén a magyar válogatott futballista mosolyog egy pohár sörrel a kezében.

@fcunion Hi @Borussia Dortmund, wir wollten es nicht, aber ihr zwingt uns dazu 😮‍💨 #fcunion #bundesliga #nutmeg ♬ original sound - 1. FC Union Berlin

Amúgy a napokban nyilatkozott a Sport Bildnek a fővárosi piros-fehérek vezetőedzője, Nenad Bjelica, aki többek között arról is beszélt, hogy 

a játékosai tőle akár az öltözőben is sörözhetnek és dohányozhatnak.

 Sőt, arra is kitért, milyen szabályokat kell betartaniuk a játékosoknak, ha együtt vannak.

„Például nem rághatnak rágógumit se edzésen, se mérkőzésen. Pályafutásom során egyszer valaki félre nyelt egy rágót és majdnem megfulladt. Azt is elvárom mindenkitől, hogy edzés kezdete előtt legkésőbb öt perccel már a pályán legyen. Amikor az olasz Spezia edzője voltam kilenc éve, akkor majdnem mindenki dohányzott, szívem szerint megtiltottam volna, de nem tettem. Egyetlen dolog, amit nem szeretek, ha egy játékos mindenki előtt, a klub szerelésében bagózik. Muszáj példát mutatnunk, s ezt cigarettával a kezedben nem teheted. Ha nem látják, tőlem szívhatja, sőt a mérkőzés után az öltözőben akár egy sört is megihatnak” – mondott az 52 éves horvát szakember, aki negyed éve van a csapatnál, és még egy büntetést sem kellett kiszabnia fegyelmezetlenség miatt, aminek nagyon örül.

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:38
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­­d­ö­­­g­ö­­­s­ ­­l­á­n­­­y­­o­­­k­­­ ­v­­á­r­­n­­­a­k­ ­­r­­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­.­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­𝗨­𝗡
akkor ki
2024. március 08. 08:12
Nagyon bírom ezt a srácot.
thestatham20
2024. március 07. 15:51
Megtalálta az egyensúlyt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!