Gyurta fel – Czene le

2012. augusztus 02. 09:35

Ki az a hülye, aki azt hiszi, hogy Czene Hornék miatt, és nem saját tehetségének köszönhetően jutott fel a csúcsra?

2012. augusztus 02. 09:35
Gréczy Zsolt
Gréczy Zsolt
Gréczy blog

Ezt csak azért tartottam fontosnak megjegyezni, mert a kommentátor mellett ott ült Czene Attila államtitkár, akinek surranópályás olimpiai győzelmét soha nem feledem. Akkor is könny szökött a szemembe. Amit azonban Czene tegnap művelt, az szomorú. Ha már beül egy korábbi bajnok a riporter mellé, muszáj az államtitkárnak? Van bőven úszólegendánk, bárki elvállalta volna a »feladatot.« Miért van az, hogy Czene azonnal úgy fényezi a kormányát, amelyik »biztosított mindent ahhoz, hogy lehető legjobb legyen a felkészülés«, hogy közben megjegyezte, hogy »ez a dolguk.« Ha ez, akkor ezt miért kell elmondani? Ráadásul nem az ő pénzük, hanem a miénk, adófizetőké.

Amikor Münchenben és Montrealban úszóarany nélkül maradtunk - Szegény Gyarmati Andrea és Hargitay András -, akkor a Lázár-kormány nem adott elég pénzt? Amikor Czene olimpiai bajnok lett, a Horn-kormány irányította az országot. Szaladt bárki, hogy legalább ilyen áttételes szöveggel jelezze, hogy a kabinet adta a pénzt? Ki az a hülye, aki azt hiszi, hogy Czene Hornék miatt, és nem saját tehetségének köszönhetően jutott fel a csúcsra? Gyurta sem azt mondta, hogy Orbán Viktorra gondolt az utolsó métereken, hanem az édesanyjára. Négy éve kajak-kenuban nyertünk két aranyat. Ott ült a riporter ölében Ábrahám Attila, korábbi olimpiai bajnok, a Gyurcsány-kormány államtitkára, hogy felolvassa, hányan sporttárs gratulál - ezáltal közvetve megköszönve a kormányzati apanázst? 

Ha pedig ezen múlik, akkor Rákosi Mátyás biztosította a legjobb felkészülést? Helsinkiben 16 aranyunk volt...

Nem tett jót az estének ez a nyomulás, még akkor sem, ha mindez nüansz ahhoz képest, hogy megvan a második aranyunk. Nem aranyotok, aranyunk.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pic
2012. augusztus 02. 16:37
A baloldal mindég igyezekezett bemocskolni a politikailag másként gondolkodó sportolókat.Így volt ez a kádári diktatúra idején is. Vagy meghurcolták, vagy ha disszidált mindenféle hazaárulónak elmondták őket. Aztán mikor Egerszegi részt vett a Fidesz kampányban, ő már csak a fél ország Egérkéje lett.De a legtöbb sportoló, sokszor csak áttételesen de tudatja,hogy inkább jobb oldali érzelmű. Mert mit csinál a baloldal azzal a Gyurta kijelentéssel, hogy tizenkét millió magyart vitt a 200 méter mellen az olimpiai döntőben? És sorolhatnám. Balog Gábor Czene Attila stb.stb. De ezzel a kirekesztéssel a baloldal elérte, hogy a jobb oldalon vannak a kiválóságok, mert ugyan én azt tartom,hogy ők az egész magyar nemzet dicsőségei, de ha a bal oldal nem kér belőlük lelkük rajta, viszont nekik ott maradt Annus Adrián és Fazekas Róbert, akik doppingvétségük után beléptek az Mszp-be. - ez is milyen érdekes, similis silimi gaudet - Így aztán ez a két megtévedt sportoló a baloldal megfogalmazása szerint a maradék ország Annusa és Fazekasa. Biztos, hogy jó ez így elvtársak?
puszika
2012. augusztus 02. 15:25
Gréczy! Mindent BEMOCSKOLNI !Ez a hibbant ideológiátok.Csak azt ne állítsátok hogy magyarok vagytok:
pic
2012. augusztus 02. 13:20
Még annyit! Egyszer egy sport esemény kapcsán szót kért és kapott /bár ne tette volna/ nemzetünk nagy táncosa Gyurcsány Ferenc. Megszólalhatott? Meg. De az, hogy az arab focistákat terroristáknak nevezte, na az sokkal nagyobb baromság volt annál, mint amit Czene Attila sport ügyekben valaha mond, vagy mondani fog.Ennyire hülye csak Gyurcsány lehet.
pic
2012. augusztus 02. 13:17
A tegnapi este olyan szép volt! Nyert Gyurta Dani! Az elmebeteg balosokon kívül kinek jutott eszébe, hogy ki a balos, meg ki a jobbos, meg egyáltalán. Czene Attiláról sem az államtitkári állása jutott eszünkbe, hanem az érem, az öröm amit szerzett az országnak. Mos komolyan! Hogy lehet így egymás mellett élni, ha még egy olimpiai aranyéremből is órákon át tartó acsarkodást képesek gerjeszteni. Ahelyett, hogy együtt örülnénk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!