Nyílt levél Pintér Attilához!

2014. szeptember 11. 16:46

Kénytelen vagyok szépen kérni Önt, hogy hagyja el a rohadó ladikot.

2014. szeptember 11. 16:46
Tóth Csaba Zsolt
HajduPress

„Kénytelen vagyok szépen kérni Önt, hogy hagyja el a süllyedő hajót rohadó ladikot, és mondjon le a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról. Nem azért, mert kikaptunk itthon az északírektől. Nem azért, mert folyamatosan olyan sértett arcot vág, mintha elvették volna a reggel saját kezűleg megkent parizeres zsömléjét. Nem azért, mert képtelen kinyögni egy normális mondatot. Nem azért, mert a magyar focidrukkerek mintegy 99,9 százaléka utálja és/vagy alkalmatlannak tartja a szerepre. Nem azért.

Hanem azért. A becsület miatt. Ismertem én egy magyar fociedzőt, úgy hívták, Garamvölgyi Lajos. Isten nyugosztalja. Ő mindig azt mondta, ha csak egyszer is lekiabálja a közönségnek akár csak egy része is a kispadról (tudja, Attila, a takarodj, meg ilyenek), ő azonnal feláll, lemond, lelép. Egyszer lekiabálta (ha jól emlékszem, Debrecen-MTK 1-4, tán Puhl vezette, vitathatóan), ő pedig nem csinált fost a szavaiból: távozott.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2014. szeptember 12. 18:18
http://hu.wikipedia.org/wiki/A_magyar_labdar%C3%BAg%C3%B3-v%C3%A1logatott_sz%C3%B6vets%C3%A9gi_kapit%C3%A1nyainak_list%C3%A1ja hu.wikipedia.org/wiki/A_magyar_labdar%C3%BAg%C3%B3-v%C3%A1logatott_sz%C3%B6vets%C3%A9gi_kapit%C3%A1nyainak_list%C3%A1ja Garamvölgyi Lajos nincs köztük! Csabika te miről beszélsz?
MZ/X
2014. szeptember 12. 11:33
A magyar labdarúgás nem fog változni mert: 1. A játékosok nem érdekeltek a jobb fociban, mert így is- úgy is rengeteg pénzt keresnek, elég, ha egyszer egy egyenest tudnak a labdába rúgni. 2. Az edzők sem,mert ha teljesítményt követelnének a csapat simán megbuktatja őket. Lásd Kussela. És ők is megkapják a fizut, meg az ilyen-olyan zsozsót az aláíráspénzekből. 3. A vezetőség sem, mert még mindig nagy pénz van a fociban, és bőven lehet benne mutyizni.
Senye Péter
2014. szeptember 12. 10:49
Havasi Ferenc (van aki e nevet még ismeri?) me helyettes a nyolcvanas évek elején megállapíthatta, hogy már nem érdekli az embereket a foci, mert hogy hétfő reggelente az áramfogyasztási adatok alapján rendben megindult a termelés, és nem a mérkőzésekről diskuráltak a gyárakban. Szövetségi kapitányok azóta is jöttek-mentek, de nem rajtuk múlott a hanyatlás.
császár
2014. szeptember 12. 10:42
Kár, hogy ezt a szegény Pinyőt ilyen vegzálásnak tették ki. Amikor elvállalta, biztos meg volt győződve, hogy tud valamit tenni. Nagy marha volt aki belelovalta ebbe. Bele fog betegedni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!