Utolsó rúgás

2015. május 26. 09:30

Apa, mi az, hogy megszűnik? – kérdezte másfél hete kisfiam, amikor leültünk (mint férfi a férfival), s a fürdőkádban bevallottam neki, hogy az ETO Parkba, kedvenc csapata meccseire előfordulhat, már nem kell járnunk ősztől.

2015. május 26. 09:30
Cséfalvay Attila
Kisalföld

Furcsa a szurkolói lélek. Az elmúlt években a leghangosabbak általában nem a »Hajrá, ETO!«-t kiabálták, hanem szidták Priskint, anyázták az edzőt, egy erőlködős győzelem után csak legyintettek a csapatra. Amióta az ETO bajban van, s mindenki érzi, hogy az utolsókat rúgja (legalábbis az NB I-ben), azóta elképesztő lett a hangulat. A fröcsögve kedvenceiket szidók eltűntek, mindenki a csapat mellett, s egy nyögvenyelős Puskás vagy Haladás elleni siker után úgy ünnepelték a csapatot, mintha a bajnoki cím lett volna a tét. Így kellett volna mindig, hisz lehet, hogy naiv vagyok, de hiszek abban, hogy a játékos nem azért törte el a labdát ziccerben, mert flegma, nyegle, hanem mert ennyit tud. »Ha tényleg jó lenne, nem az ETO-ban játszana« – mondja ilyenkor egy barátom, s erre bizony jó példa Kalmár Zsolt, aki tudott egy-két egyeneset rúgni, s már Lipcsében játszik. A »kiflik« azonban itt maradtak, ám azt is tapsolva fogjuk lenyelni szombaton, még ha (a helyzetet) megemészteni nem is könnyű.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2015. május 26. 13:15
Szijjarto, Borkai, fazekas matolcsy Orban reg sitten kene ulniuk ezert a maffia tipusu lopasert. Haver cegebe allami penzt tolni undoritobb, mint eddig barmi, amit a fidesz csinalt.
kuwiq
2015. május 26. 12:42
Bezzeg a Lombardnál nem kellett semmit se magyarázni, eccerűen lekapcsolták a villanyt, oszt annyi.
trespass
2015. május 26. 10:33
Semmi gond, az ETO-park majd profilt vált és theme park lesz. Otthont ad majd a fidesz-szellemvasútnak.
atila68
2015. május 26. 10:14
Eddig se kellett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!