A sasvadász

2015. július 09. 15:37

A Magyar Paralimpiai Bizottság ideiglenes elnöke, aki a hét ráérős napjain európai parlamenti képviselő is, csendben lekriplizte azokat, akiket képvisel.

2015. július 09. 15:37
Sudár Ágnes
Kisalföld

A hét második felében elcsámcsogtak és hüledeztek egyet előbb a paralimpikonok, majd a szociológusok, hogy a twitteres káromkodásai alatt is van még élet Deutsch számára. Miért ne lenne? A magyar ember pontosan tudja azt, amiről Deutsch beszél – itthon nem mindenki »mindenben egyenlő« –, s mivel százból kilencvenen biztosan nem izgultak még végig egy 200 méteres paralimpiai síkfutást élő közvetítésben vagy néztek végig egy kerekes székes vívódöntőt, így a politikus szavai egyik fülükön bementek, a másikon meg ugyanígy ki. Más lenne a helyzet, ha ezt a mondatot ő, vagyis mi kapnánk meg a hónap elején, s lefordítva valahogy így szólna: »Figyelj, pajtás, szeretünk meg minden, azt a levegőt is szívhatod itt a gyárban, mint mi, de már ránézésre is lúzerebb vagy nálunk, ne csodálkozz, hogy ez a fizetéseden is látszik. Hát mit vársz?«

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!