Zöld jelzés

2016. április 05. 14:32

A szurkolók ma ugyan a német vezetőedzőt, Thomas Dollt, a gólkirályjelölt Böde Dánielt, a már említett Gera Zoltánt éltetik, ám ha egyetlen embert kell megnevezni, akkor nem is lehet vitás, hogy a siker mindenekelőtt a 2011-ben megválasztott elnök, Kubatov Gábor érdeme.

2016. április 05. 14:32
Novák Miklós
Novák Miklós
Magyar Idők

„A szurkolók ma ugyan a német vezetőedzőt, Thomas Dollt, a gólkirályjelölt Böde Dánielt, a már említett Gera Zoltánt éltetik, ám ha egyetlen embert kell megnevezni, akkor nem is lehet vitás, hogy a siker mindenekelőtt a 2011-ben megválasztott elnök, Kubatov Gábor érdeme.

A fanyalgók közbevethetik, lám, a Fidesz alelnökének szerepvállalásánál nem kell ékesebb bizonyíték arra, hogy a politika beleártja magát a sportba. Persze az állami támogatás mindig annak fáj a legjobban, aki éppen kimarad belőle. S persze a jelenlegi elnök megválasztásának voltak előzményei.

(...)

A politika érdeme elsősorban ott érhető tetten, hogy Kubatov zöld jelzést kapott, az ő vezetésével visszaállították a hagyományos modellt, ismét egyesületi tulajdonba került a futballcsapatot működtető gazdasági társaság. Minden egyéb a modern kor kihívásainak megfelelően alakult át.

Gazdaságilag átvilágították a klubot, újraépítették az utánpótlást, nagyszabású tervként belevágtak a Fradi-város projektbe, a Ferencváros visszafoglalta az őt megillető helyet a magyar labdarúgásban, sőt az egész sportéletben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kopott
2016. április 05. 23:42
mint bulgár györgy gyurcsányt.
*ufó*
2016. április 05. 16:34
--„A szurkolók ma ugyan a német vezetőedzőt, Thomas Dollt, a gólkirályjelölt Böde Dánielt, a már említett Gera Zoltánt éltetik-- Milyen szurkolókat vizionál ez a szerencsétlen fideszköcsög ? Folyamatosan csökken az NB1 nézőszáma, ugyanúgy a Fradié is.
még fokozza
2016. április 05. 15:02
"Gazdaságilag átvilágították a klubot" hehe
aleb19
2016. április 05. 14:46
Kubatov nagybatyja a fradinal dolgozott es a szucs-berki paros kirugatta /sokakkal egyutt/ mikor a fradi tonkretetelen munkalkodtak ...a fradi szurkolosagan kivul ez a szakertelme a labdadarugassal kapcsolatban
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!