Doppingharc

2016. augusztus 11. 07:58

Az amerikaiak Hosszú Katinkát vádolják meg doppingolással, akit az elmúlt egy évben 39 esetben ellenőriztek és soha nem találtak nála semmit. Ehhez képest hányszor ellenőrizték mondjuk Phelpst?

2016. augusztus 11. 07:58
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

„Egerszegi Krisztina örök igazsága így szólt: »Csak az doppingol, aki lebukik.«

Bizony… Most pedig az az amerikai úszónő meri kinyitni a száját, akinek hazája toronymagasan világelső a lebukott és eltiltott sportolók nemtelen világversenyében, uszodahosszal megelőzve az oroszokat és a volt NDK-s sportolókat is! Van egy oldal a Wikipédián, »Doppingvétség miatt eltiltott sportolók listája« a címe. Még szovjet versenyzők és NDK-s versenyzők is szerepelnek rajta, úgyhogy jó sok évtizedre visszamenőleg szedték össze rajta a dopping miatt lebukott sportolókat. Nos, itt 165 amerikai sportolót találunk, szemben a 63 orosszal. (...)

Mondhatunk már bármit és bárkit, ugyanis például az amerikaiak feljogosítva érzik magukat arra is, hogy Hosszú Katinkát vádolják meg doppingolással. Azt a Hosszú Katinkát, akit az elmúlt egy évben, most július 30-ig 39 esetben ellenőriztek, ezen kívül még kétszer külön drogra is, és soha nem találtak nála semmit. Ehhez képest hányszor ellenőrizték mondjuk Phelpst?

De ez mellékszál – bár nekünk nyilván ez fáj a legjobban. De a fő csapásirány most az oroszok befeketítése, ellehetetlenítése minden vonalon, így doppingvonalon is. És a prímet az az Egyesült Államok viszi ebben az ocsmány propagandaháborúban, amelynek a legtöbb oka lenne mélyen hallgatni és öklét rágnia szégyenében.

Phelps hülye köpölyözésfoltjaival együtt. ”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 201 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Morgen
2016. augusztus 11. 17:23
"Ehhez képest hányszor ellenőrizték mondjuk Phelpst?" Ahányszor a Buge-t.
Cezar
2016. augusztus 11. 15:42
Tipikus... bármiről és bármit... Szar!
Tintamin
2016. augusztus 11. 12:57
Zsoltika, ennyire nyalni a ruszkik segget, baszod, mekkora budosnagy bolsevik fasz lettel te??? Konkret allamilag tamogatott doppingot tol Putyin haverod rendszere, ami durvabb, mint az NDK-ban volt, milyen befeketitesrol makogsz, te majom?? A NOB elnokenek kurvanagy orosz gazdasagi erdekeltsegei vannak, ezert nem basztak ki az egesz csapatot a picsaba, te meg veded oket, te elmebeteg hulyegyerek.
sobrk
2016. augusztus 11. 12:25
Propagandaháború? De hiszen te is abban vagy a legjobb Bayer.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!