Na most húzzatok a ***-ba!

2017. április 27. 10:31

Tegnap az MLSZ elutasította az Újpest és a Vasas licenckérelmét. Az indok: a közpénzből felújított stadion nem alkalmas első osztályú mérkőzésekre.

2017. április 27. 10:31
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Az UTE stadionját egyszer már az első Orbán-kormány idején felújították. Most -biztos, ami biztos - még egyszer, »Magyarország Kormánya támogatásával«, nagyjából egymilliárd adóforintért, féléves csúszással. Tegnap az MLSZ elutasította az Újpest és a Vasas licenckérelmét. Az indok: a közpénzből felújított stadion nem alkalmas első osztályú mérkőzésekre.Na most húzzatok a ***-ba!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VESZ ÉSZ
2017. április 28. 10:11
Amennyien a meccsekre járnak,és amilyen a színvonal elég lenne a libalegelő is ezeknek.Orbán is ott kezdte a falu szélén és akkor fogadta meg,hogy stadionok országát csinál belőlünk még ha bele döglünk is.Neki ez a heppje,a többi gazember hagyja, mert addig ők vigad lopna.De minden csoda egyszer véget ér és akkor mi lesz az épületekkel?Én tudom mire lennének jók,gyűjtőhely a Fideszeseknek.Ott várnának a 4-5 napig sorukra,persze étlen-szomjan.Oszt valaki megúszná seggbe rúgással,és 1-2 pofonnal a főbb bűnösök meg mehetnek sittre vagy száradni a kötélen.Sajnos ilyen nem lesz,mert ez egy következmények nélküli ország.
Zokni
2017. április 27. 22:57
Mi a baj? Felújították? Igen. Kiadtak rá egy rakás közpénzt? Igen. Tejeltek a buliért? Igen. Akkor?
Gregorius
2017. április 27. 18:12
De ez garanciális! Le kell verni a kivitelezőn a hibákat, aztán kijavíttatni. Egyébként az rémlik, hogy az Újpest sopánkodott a felújított stadion hibái miatt, és ahogy emlékszem a TV-ből a gyepszőnyeg sem látszott túl jónak.
DrPepper
2017. április 27. 15:58
"A Bizottság a sportszervezetek által benyújtott dokumentumok értékelését követően az alábbi licenckérelmeket hagyta jóvá. .. A további benyújtott licenckérelmek elbírálása folyamatban van, a bizottság ezekről várhatóan 2017. május 9-én tartandó ülésén hoz döntést. " MLSZ.hu
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!