Vannak olyan nők, akik egyenesen igénylik a pofont?

2020. szeptember 10. 19:40

Egyetlen pofon is sok, egyetlen pofont sem kell elviselnie se nőnek, se férfinak, se gyereknek, se idősnek. Soha, senkinek.

2020. szeptember 10. 19:40
Kassai Tini
egy.hu

„Mert mit üzen ez a rövid mondat?

Azt, hogy a nők egy része (ahogyan a férfiáldozatok is), egyszerűen csak nem tudják hol és mikor kell kussban maradni. Időben elhallgatni. Csendben meghúzódni a sarokban. Vannak, akik nem tudják, hol a határ, mikor kell végre befogni a lepénylesőjüket, időben abbahagyni a kereplést, jókor kifordulni a szobából. Mert nem tanulták meg, és/vagy igénylik, hogy valaki mutassa meg nekik, hol lakik az Atyaúristen. Segítsenek már nekik, úgy izomból, felismerni, hogy ki az úr a házban. Mutassa meg néhány jól lendített pofonnal valaki, hol is van a másik helye.  A sarokban ugye? 

Mert valaki igényli, hogy ezt megmutassák neki. Pofonokkal, ütéssel, rúgással, megalázással, égő cigicsikkekkel, forró vízzel, hajtépéssel, kivert fogakkal.

Mert attól majd megtanulja, és talán eljut odáig, hogy nem igényli. Legfeljebb, ha nagyon hiányzik. És bár Berki »csak« pofonról beszélt, egy pofon ritkán csak egy pofon. Viszont egyetlen pofon is sok, EGYETLEN POFONT SEM KELL elviselnie se nőnek, se férfinak, se gyereknek, se idősnek. Soha, senkinek.

Mert a családon belüli erőszak bűn. Az idegenek közötti agressziónál is nagyobb bűn, mert egy olyan közegben, egy olyan, az érzelmek miatt (is) bonyolult környezetben történik meg, ahol ha nincs egyensúly és igazság, akkor a gyengébb fél kiszolgáltatottabb mindenkinél.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
villogókékfog
2020. szeptember 11. 11:54
"Vannak olyan nők, akik egyenesen igénylik a pofont?" Igen.
fogas paduc
2020. szeptember 11. 11:16
Mi az abszolút kegyetlenség: szado-mazo pár együttlétekor a mazochista megszólal - ÜSS! szado párja: - NEEEEM!
harpec
2020. szeptember 11. 10:26
Nem. Vannak emberek akik "igénylik", és ki is provokálják a pofont.
syphax
2020. szeptember 11. 08:22
Az a helyzet, hogy az emberek egy része csak az erőszak nyelvén ért meg bizonyos dolgokat.(persze sokan még úgy sem) Magyarán: erőszak hiján nem csak közveszélyes, DE ÖNVESZÉLYES IS. MONDOK RÁ EGY GYAKORLATI PÉLDÁT: AZ EGYIK SZOMSZÉDNÉNINK, AKI KÓRHÁZBA KERÜLT--belgyógyászati problémákkal-- EGY-KÉT HÉT UTÁN MINDENÁRON HAZA AKART JÖNNI. Mignem egyszercsak orvosi-főorvosi engedély nélkül vette a fürdő köntösét, papucsát ÉS ELINDULT EGY DÉLUTÁN "HAZA", ukk-mukk-fukk, saját "intellektuális kútfője szerint vezérelve". Még a kórház aulájáig SEM JUTOTT, amikor egyszercsak megszédült és elesett, de olyannyira, hogy eltörte a csípőcsontját, sőt még combnyaktörést is szenvedett--még ott helyben a kórházban. Vissza is vitték de már a baleseti sebészetre ÉS HÁLÓSÁGYBA DUGTÁK, ( NO EZ ITT AZ ERŐSZAK) mert még a törések után sem tett le arról, HOGY Ő "MEGY HAZA"! Mit lehetett volna itt tenni "erőszak nélkül"--kérdem szeretettel?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!