Morawiecki: Ha nincs Orban, talán nyerhettünk volna

2021. március 26. 09:17

A lengyel kormányfő a vb-selejtező eredményére reagált.

2021. március 26. 09:17
null

Amint azt korábban megírtuk, döntetlennel végződött a lengyel-magyar VB-selejtező.

Mateusz Morawiecki, lengyel miniszterelnök a közösségi oldalán reagált az eseményre.

Mint írja: „A lengyel-magyar barátság ma egy döntetlent eredményezett. Ha nincs Orban, akár mi is nyerhettünk volna. Taps és köszönet a fehéreknek és a pirosaknak, hogy a végsőkig küzdöttek.”

Kép forrása: MTI

 

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2021. március 26. 22:05
Vagy mégse, marad az örök kádárista futballátok: csakfoci.hu/magyar-foci/u21-es-eb-2021/a-magyar-csapat-a-csoport-leggyengebbje-artalmatlan-egy-alacsonyabb-szint-nemet-lapszemle-az-u21-es-eb-meccsrol
Búvár Kund
2021. március 26. 20:12
Emberek! A tegnapi eredmény nagyon szép! Ne támasszatok a válogatott elé irreális elvárásokat. Az angol, lengyel duóból kellene legalább egyet megelőzni, és akkor még ott vannak az Albánok is akik ellen pontot veszíteni sokak szerint "égő". Pedig azok sem most kaptak labdát... A reális helyezésünk a 3. hely, persze a továbbjutás a cél, de ne képzelje senki, hogy mindenkit simán oda-vissza verünk.Győzhettünk volna, ha az a volna ott nem volna...Ugyanezt mondják a lengyelek is, hogy győzhettek volna.... Ezért is szép játék a futball !
gyaloggos
2021. március 26. 19:21
LOVRENCSICSNEK is hasonló helyzete volt egyébként, mint amilyenből Lewadowski a gólt rúgta.
gyaloggos
2021. március 26. 19:18
NEHÉZ ez kérem, bárhonnan is nézzük, DE EZT eddig is tudtuk. SAJNÁLATOS tényleg, hogy három gólt rúgtunk, és ez is csak a döntetlenre lett elég.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!