A németek képtelenek beletörődni mások véleményébe

2021. június 24. 07:21

A németek provokálnak és náciznak minket. Ők, akik ki akarták irtani az összes zsidót.

2021. június 24. 07:21
Vésey Kovács László
PestiSrácok.hu

„Akár jóízűen röhöghetnénk azon, micsoda erőlködő bohózatba torkollik a szivárvány-ügy, amit a mai német–magyar Eb-meccs köré kerekítettek a progresszív propaganda-hadosztályok. Ráadásul mindez valóban humor, mégsincs okunk röhögni. Ez ugyanis a méltán hírhedt német humor, amit csak ők értenek, mások viszont nem szoktak nevetni rajta. Vagy nevetett valaki 1944-ben?

A németek provokálnak és náciznak minket. Ők, akik ki akarták irtani az összes zsidót, és akiknél ma is egyre kevésbé lehet zsidóként, kipát hordva biztonságban kilépni a nagyvárosaik utcáira. Ők akarnak minket kioktatni arról, hogy mi a helyes viselkedés. Ők, akik soha semmiből nem tanulnak, és képtelenek beletörődni, ha nem egyezik mindenkinek a véleménye az övékkel.

Legalább ekkora baj, hogy a történelem összes eddigi és leendő német ámokfutása alkalmával szép számmal akadnak olyan gyenge jellemek, akik számításból vagy félelemből a németek aktuális ideológiájához igazítják a véleményüket. Mindenkor vannak közöttük országok, állam- és kormányfők, miniszterek, nemzetközi szervezetek, sportvezetők, sportolók, művészek, hírességek.

És vannak, akik nem hódolnak be sem számításból, sem gyávaságból.

1940. április 7-én rendezték az elmúlt napokban híressé vált futballmeccset, amelyen a világbajnoki ezüstérmes magyar csapat vendégszerepelt a berlini Olympiastadionban, 2:2-es döntetlent elérve. Ez az a meccs, amikor a magyar válogatott (és a belga bíró) nem volt hajlandó a karlendítős náci üdvözlésre. Egyrészt a politikát és a sportot nem szerencsés összekeverni, másrészt köszönjük szépen a németek véleményét, biztos nélkülözhetetlen, de van sajátunk is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KannibálTatárÚr
2021. június 24. 11:06
A napokban olvastam: Nem a zsidók holoja volt a németek első nemzetirtó tevékenysége. A németek a többi nyugati országhoz viszonyítva később gyarmatosítottak. Ennek megvolt az a hátránya, hogy nem rendelkeztek tapasztalatokkal a gyarmatosítás terén. Az ellenállókat aránytalanul szigorúan büntették. Így két néger nemzetet is a kihalás szélére kergettek, mikor a hozzájuk tartozó személyek nagyobb részét kivégezték. Ma megint egy európai nemzet van a célpontjukban.
zakar zoltán béla
2021. június 24. 10:50
++++SStaSSi mámi
KannibálTatárÚr
2021. június 24. 10:47
Végső céljuk az összes európai nemzet kirtása volt. Ma visszatértek ehhez a politikájukhoz az EU fedőnév alatt.
geyza1947
2021. június 24. 10:39
Te pesti srác nagyon hűlye ! Pont a németek voltak azok akik képesek voltak változtatni a náci múltjukkal azzal leszámolni és Európa vezető állama lenni ! Ezzel szemben Orbán náci stílusra váltott !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!