Benne van a meglepetés a németek ellen

2021. június 23. 16:27

Nagyon szívesen nézem a fiúkat, kulturáltan játszanak.

2021. június 23. 16:27
Ganxsta Zolee
Index

„Alapvetően nem sok jót várok, de benne van minden. Az első meccsen jól játszottunk a portugálok ellen, de az utolsó 10 perc rosszul sült el. A második meccs a franciák ellen parádés volt, látszott a fejlődés. Nagyon szívesen nézem a fiúkat, kulturáltan játszanak. Benne van a meglepetés a németek elleni meccsben, persze nem mi vagyunk az esélyesek, de ha odatesszük magunkat, meglepetést okozhatunk. Sajnos én nem látom a meccset, mert a portugál–francián leszek, de nagyon szurkolok a magyar csapatnak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2021. június 24. 01:14
Így is nyertünk - egy csapatot. Mert ez már az. Amelyik szervezett magas szintű játékra képes és az értő mester utasításait maximálisan végrehajtja. Olyan sztárok ellen bizonyítottunk, akik egymaguk többet érnek, mint a csapatunk összesen. Amire külön büszkék lehetünk, hogy nem csináltak a nadrágjukba a halálcsoport miatt, hanem harcoltak nem is akárhogyan! Nyugodtan mondhatjuk a többi csoportot látván, hogy azok közül bármelyikből simán továbbjutottunk volna. De kesergésre nincsen ok. A csapat fiatal és még sok örömet okozhat nekünk a világversenyeken.
Pandaka pygmaea
2021. június 23. 21:11
Góóóól!
Pandaka pygmaea
2021. június 23. 21:10
Jól van Zoli, hajrá, nem kérdés, hogy "kiafaszagyerek" ... :D
pitypang1125
2021. június 23. 20:14
Hajrá Magyarország.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!