Nem kell Orbántól félni, mert Orbán fél tőletek

2021. június 23. 16:32

Lám, Orbán még a focimeccset is lemondja, ha nála erősebbekkel találkozik.

2021. június 23. 16:32
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Lám, Orbán még a focimeccset is lemondja, ha nála erősebbekkel találkozik. Régóta mondom nektek, nem kell Orbántól félni, mert Orbán fél tőletek. Ha erősek leszünk, és erőt mutatunk, szűkölve próbál helyesbíteni, kitér, megfutamodik. És mivel velejéig züllött politikussá vált, erősek leszünk. Veletek együtt leváltjuk és a történelem szemétkosarába dobjuk rendszerét.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2021. június 26. 07:26
Kotlik-e még a JERKE-NAGYANYÁD TE BAROMPICSA?
syphax
2021. június 26. 07:24
"Fél" a jerke-ZSIDÓ-KLÁJN-nagyapád hóttkóros fasza "HÜLYESKISANYÁM"--BAZZDMEGAROHATTKÚÚRVAÉDESANYÁDAT EGY SÖPRŰNYÉLLEL!
eresgé
2021. június 24. 12:01
ha az 'erősebekkel' ... Klára és Frédi Underwoodékat, Karácsonyt, Fegyőrt, Jakabot aki a csicskaság archetípusa meg a híveiket ez a veszély nem fenyegeti. Ők olyan beszariak hogy az erősebbnek csak a szaros segge mögött tudnak elhelyezkedni. Csúsznak másznak előtte a talpát nyalogatják - szembeszállni az erősebbel ugyan! Gyáva szarként a háta mögül a gyengébbet rugdosni és taposni na az megy nekik. Ezekbe genetikailag van kódolva a csúszás mászás ahogy a híveikbe is szolgák voltak a felmenőik szolgák maradtak ezek is. Jahh na a nagyok seggébe bújás a gyengébb basztatása az kurvára nem Európai érték. Az a vérgőzös frusztrált pszichopata senkik világa :D És ez az ostoba liba még le is írja ország - világnak ennyire buta :D
kpee
2021. június 24. 11:51
Mondták már ennek az alaknak, hogy undorító?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!