Nemzeti Hamilton Konzultáció

2021. augusztus 02. 08:08

Ön szeretné, ha Hamilton megrontaná a kiskorú gyermekét és megerőszakolná asszonyát?

2021. augusztus 02. 08:08
Gábor György
Gábor György
Facebook

„Vannak, akik azt mondják, hogy Lewis Hamilton autóversenyezni érkezett Budapestre, s a volán mellől kívánja megrontani a magyar gyermekeket, Soros György pénzéből, miközben átengedi Gyurcsánynak a kormányt. Mások szerint viszont Hamilton a brüsszeli bürokraták képében gyermekeket megrontani jött Magyarországra, s megrontás közben kíván autót vezetni. Ön mit szeretne inkább? Ha Hamilton megrontaná a kiskorú gyermekét, megerőszakolná asszonyát és lányait, elfoglalná munkahelyeinket, különös tekintettel az ápolónőkre, a műtősökre, a betegszállítókra, a könyvtárosokra és a biológia – földrajz szakos tanárokra, vagy ha Orbán Viktornak köszönhetően megkapná Hamilton versenyautóját, valamint évi jövedelmének százötvennyolcszorosát? ÖN MIT GONDOL?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2021. augusztus 03. 06:20
Én azt szeretném hogy ha Hamilton téged baszna seggbe, egészen a hetes fingváltóig.
BobbyBacsi
2021. augusztus 02. 23:27
Ez nagyon hülye!!!
pumuklik
2021. augusztus 02. 21:04
A qrva anyáddal viccelődjél büdös patkány!
Csubszi
2021. augusztus 02. 20:33
Egyszerűen hülyeséget beszél! Ennyi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!