Volt-e sör a bedobált poharakban?

2021. szeptember 04. 21:35

Mert ha igen, azonnal ki kell fizettetni az árát Johnsonnal.

2021. szeptember 04. 21:35
null
Lendvai Ildikó
Hírklikk

„Ha lúd, legyen kövér. Továbbá dolgozni csak pontosan szépen... A nyugati féltekén az unióval már összevesztünk, az Egyesült Államokkal is. Nagy-Britanniát és Johnson miniszterelnököt (aki nekem speciel nem szívem csücske) viszont a Brexit óta barátjának tekintette a kormány. Eddig. Az angol-magyar meccs 4:0-ja és a szurkolók egy (nyilván kisebb) csoportjának botránya miatt végre ez az anomália is rendeződik.

Ez a csoport már a britek szokásos térdelésétől is bevadult, és fütyülni kezdett. Majd huhogott, niggerezett, buzizott, bemutatott, söröspoharakat dobált a játékosokra. Az MLSZ a rendbontók kitiltását ígérte, a FIFA és az Európai Szövetség vizsgálatot kezd.

Johnson is vizsgálatot kért, és a FB-on felháborodását fejezte ki a rasszista megjegyzések miatt. Igen, tudom, hogy brit szurkolócsoportok is szoktak elfogadhatatlanul viselkedni, el is tiltják őket otthon, de ez miben menti a mieinket?”

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zuriktodor
2021. szeptember 05. 18:53
ennek is mennyi baja van
istvanpeter
2021. szeptember 05. 12:19
Az angolok kiválóan beszélnek és értenek magyarul. Belépés a stadionba csak imakönyvvel.
Maraslako121
2021. szeptember 05. 11:49
Vizelet volt a pohárban
írmag
2021. szeptember 05. 11:27
Hű? Je!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!