Megint nyomják a brit sajtóban a „rasszista, erőszakos magyarok” őrültséget

2021. október 13. 15:12

Mi NEM TÉRDELÜNK, de legalább Magyarországon még lehet tankolni a benzinkutakon.

2021. október 13. 15:12
null
Németh Balázs
Németh Balázs
Facebook

„Mi történt?

Az esti angol-magyar vb-selejtező legelején balhé tört ki a magyar szektorban. A rendőrségi közlemény szerint – figyelem! – »rasszista megjegyzéseket tett egy szurkoló«, emiatt bementek érte a rendőrök a magyar táborba, és amikor elő akarták állítani, akkor kitört a verekedés.

És ez lett a címlapsztori! Már megint a »rasszista, idegengyűlölő magyarok«. A szakértők(?) a felelőst is megtalálták: a »szélsőjobboldali magyar kormány«.

Bravó!

Tényleg megáll az ész!”

Fotó: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pista6
2021. október 14. 06:45
Ez az angol vendégszeretet. Gratulálok hozzá! Ezek a mocskos férgek azt hiszik hogy nekik mindent lehet.
Pelso j.
2021. október 13. 18:53
Tankolás és térdelés, - hű, de frappáns és ütős. Egyébként meg jórészt a BREXIT eredménye mindkettő, amiről anno elismerően hazudoztak a tefélék.
files32
2021. október 13. 18:22
Ki a fasz kérdezett bemondó senki?
Box Hill
2021. október 13. 17:56
Csak Churchillig kell visszamenni: 1942-ben Churchill így kommentálta azt a tényt, hogy egy fekete tiszt is megfordul egy olyan étteremben, amelyben fehér amerikai tisztek a törzsvendégek: "Sebaj: ha a vállára akaszt egy bendzsót, azt hiszik, a zenekar tagja."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!