Ha a kormánynak fontosak lennének a családok, megvédené a nőket

2021. november 25. 11:17

Nem igaz, hogy a verés kiprovokálható.

2021. november 25. 11:17
null
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Nem igaz, hogy a bántalmazás a család magánügye.
Nem igaz, hogy a verés kiprovokálható.
Nem igaz, hogy a pofon belefér a szerelembe.
Nem igaz, hogy a kapcsolati erőszak csak a szegényebb családokban van jelen.
Mindenkinek joga van biztonságban élni, de sajnos Magyarországon több százezer nő él rettegésben. A bántalmazás sosem lesz magánügy, és mindegy, hogy lelki, testi, szexuális vagy verbális erőszakról beszélünk. 

Ma van a nők elleni erőszak megszüntetésének világnapja. De sajnos nem azt látjuk, hogy a kormány képes garantálni a nők családon belüli biztonságát. Még mindig nem ültették át a magyar jogrendbe az Isztambuli Egyezmény ajánlásait, nem tettek semmit a bezártság miatt megnövekedett erőszakos esetek ellen, és az állami intézmények még most sem tudnak elég hatékonyan fellépni a bántalmazott nők védelmében. Ha a kormánynak valóban fontos lenne a családok védelme, akkor megvédené azokat a nőket is, akik nap mint nap félelemben élnek.”

Fotó: Facebook/Dobrev Klára

Összesen 175 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kekec54
2021. november 26. 13:43
Remélem Ogredögrev olvassa a hozzászólásokat és láthatja milyen népszerű itt a mandin és úgy egyébként a saját szektájukban. :)) Én a helyében mélyen kussolnék, bujjdokolnék az előváladékozáson történt pofáraesés miatt. Ez már annyira erőltetett, de hát kell még egy jobbhorog nekik jövő tavasszal a választáson. Remélem azután eltakarodnak a retekbe.
Irhazika
2021. november 26. 10:46
gattyán,nők,kussolj ribanc
csjanos
2021. november 26. 08:59
....gusztustalan némber...az anyja hozományként adott a ripacs gyurcsánynak 705mill.kölcsönt..a mi pénzünkböl.( a ripacs még nős volt...szerencsétlen asszonyt nagyon megviselte a hirtelen válás....majd az anyós elhelyeztette a környezetvédelmi minisztériumba...) KÜLÖNBEN...MILYEN BIZTOSÍTÉKOT adott a ripacs????....állami pénz,akkor még jelzálog nem volt...én bementem (1996) az állami bankba,ott 3,5x-ös biztosítékot kértek...nyugati autó,öröklakás,nyaraló...csak ezt fogadták el...A RIPACSNAK csak a 1,5szobás pápai lakás volt a nevén amiben az anyja lakot....ENNEK KÉNE utána menni...ez akkor bűncselekmény volt...pfuj
Harangláb
2021. november 26. 07:39
Nem-e?!? ...A nyávogó hangon elmondott orbitális hazugságaidra olyan maflást tudnék adni, amit még egy dromedár is megérezne...:)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!